award isimli üyenin son içerikleri

1. A

RKS RNX ALINIR MI öneri

rks rnxin aktif 7 tane ilanı var hocam, aldığın zaman kolay satış/takas yapabileceğin bir motosiklet olacak ki düşündüğün gibi mt25-r25 geçebilesin. diğer türlü en az 2-3 ay satmayı bekleyeceksin sonra dip fiyata vermek zorunda kalıcaksın ki bence mt-r fiyatlarına daha güzel parasını hakeden...
  2. A

🔥İndirim Adidas Lıgra 7 M 1.155,60 TL 46.5-46 Numara

1 tane buçuklu çektim hocam, sağolasın iyi forumlar
  3. A

🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

rival 600den geçtim farklı bir evre oluyor hem kablosuz hem hafif :D bende bir sıkıntı çıkarmadı şuana kadar
  4. A

6dan aldım ekimde fazlasıyla değer keşke pembe rengi olsa ama :D ninjutsu sora vs gibi modellere kıyasla malzeme kalitesi olarak çok üst düzey kalıyor. 1753204939 qc sorunu nedir hocam
  5. A

hocam sevmezsin, parası fazla geliyordur ama gözünü seveyim şöyle haterlık yapmayın ya :D 1753134552 2024 ekimden beri kullanıyorum beyler, sorusu olan, merak ettiği olana uzun uzun açıklayabilirim.
  6. A

❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

ps store için yapabilir miyiz aynı şeyleri?
  7. A

KTM ADV250 VS D250 VS D400

yaz sonu 170-180k bütçe ile 3 modelden birini ya üstünü tamamlayıp yada olan para ile alacağım. Tip ve sürüş olarak adv250de yanayım, abimde de 890lık modeli olduğu için sürüş tarzı olsun gidonu sürüş hissiyati vs çok hoşuma gidiyor. 3ü arasında neyi neden önerirsiniz,neyi neden önermezsiniz...
  8. A

Motorcu arkadaşa hediye önerisi

şunu takan drift kullanıcısı kardeşim olsa selam vermem
  9. A

Motorcu arkadaşa hediye önerisi

kask, mont, eldiven, kevlar pantolon?
  10. A

Öneri 6 Bin tl bütçe kask önerısı

enduro kaskta takmiyoz sürerken kardeş bende yok zaten
  11. A

Öneri 6 Bin tl bütçe kask önerısı

napiyon la 1748783521 @Skynel bizim yeni muhabbet konusu geldi hocam ilk senden alalım önerileri :D 1748783726 enduro kasklar alıcağın motorlara göre çok komik durabilir, bütce olarak o fiyata da var ama cross/enduro tarzı bir motor sürmeyeceksen fazlasıyla komik durucak ki öyle bi motor almıcaksın
  12. A

Favori Kahveniz, Mekan farketmez

nevadanın karamelli herhangi bir içeceği farklı bir boyuttalar
  13. A

Komagene taco cigkofte nasıl

eğer menüde yoksa yollamazlar hocam, arayıp şubeye sorabilirsin ama öyle yaparsan yollamazlar. doritos sushisi baya iyi bu arada tavsiye ederim
  14. A

Komagene taco cigkofte nasıl

tat güzelde doyuruculuk 0 hocam :D damak zevki değişir tabii
  15. A

Devamsızlık 32.5, bırakırlar mı?

çok net konuşmuyorlar o yüzden kafamı kurcalıyor biraz
Geri