Monitör dahil Max 60k sistem önerisi istiyorum ve kaliteli sistem önerin DDR5 falan olsun Gaming ve genel kullanım için olacak.
Masaüstü haricinde laptop önerisi de yapmanızı istiyorum iyi günler.
Monitörüm için display port a geçmeyi düşünüyorum fakat kabloyu alırsam nereye takmam gerekir veya kasam destekliyor mu? Şuan da hdmı takılı. asus tuf gaming vg24vqe
Kanka 16 gb ram varken şu denli bir işlemciyi yükseltmen gereksiz olur. İ5 serisinin nerdeyse son modellerinden biri elinde ama sen bu durumda günümüzün nerdeyse 8 gb sayılacak 16 gb ram ini düşünmüyorsun.
valla hocam baktığım zaman ortalama istanbul için 13.500-14000 gibi gözüküyor bu sistem civarı sistemler. Ben 13 e koyup 12500 gibi satmayı düşünüyorum.
*rtx2060 gigabyte
*16gb ram 2x8 corsair vengeance
*r5 3500x
*a320 m anakart
*maxtor 480gb ssd
*650w+80 psu
ben bu sistemi ikinci el olarak 13 k ya koymayı düşünüyorum peki sizce ne kadar sürede satabilirim? konum istanbul.
az önce kanaldan bir fg modu uygulama videosu geldi fakat aklımda bazı sorular var.
1) Bunu mesela dlss desteklemeyen bir oyuna kurarsak çalışır mı?
2)rdr2 gibi bir oyuna kurarsak online kısmından ban yer miyiz?
3) Modu yüklediğimiz zaman oyun dosyalarının tam olarak neresine koymalıyız...
psu ve anakart gibi etkenler desteklemez diye çokta uçmak istemedim belki ben yanlış biliyorumdur yardım veya öneriniz varsa açığım her zaman arkadaşlar
sahibinden den almayı planlıyorum bende öğrenciyim sonuç olarak öyle gidipte itopya veya benzeri yerlerden tabii ki alamam.
2080s 7500 civarlarında satılıyor sorunsuz olanları ama bilemedim şuan 3060 ti lara bakıyorum hemen hemen aynı fiyatlar gibi boyut yönünden de daha iyiler
rtx3060ti zotac...