Awaszy isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

samsung a36 güzel bir gamepad
  2. A

Video izlerken bir anda ekrana yönetici çalıştırma ekranında update.exe geldi

Video izlerken bir anda ekranıma yönetici çalıştırma ekranında update.exe geldi hayır deyince daha fazla açıldı ve Microsoft sitesine yönlendiriyordu. PC resetledim bir daha olmadı bu virüs mü antivirüs taraması yaptım hem Defender hem de Malwarebytes'dan yaptım ancak bir şey çıkmadı, bu ne...
  3. A

🔥İndirim Hollow Knight Silksong 22,50₺!

yanlış bölge hatası alıyorum çözebilen var mı?
  4. A

🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

Bakiyeniz, ödeme kanalından kontrol edilip 10 dakika içinde aktifleşecektir. Böyle diyor acaba 10dk sonra aktif olur mu ?
  5. A

hocam razer goldu nasıl paraya çeviriyoruz
  6. A

Konunun açıldığı saatte yaptım ancak hala kod gelmedi gelen var mı?
  7. A

Yardım Razer BlackShark v2X cızırtı gibi bir ses geliyor

Merhaba Razer BlackShark v2X kulaklıga sahibim video izlerken sesi yükseltince veya konusurken cızırtı gibi değişik bir ses duyuyorum bu neden kaynaklı olabilir? Ayrıyeten 7.1 açınca sesler değişik geliyor.
  8. A

Yardım Razer BlackShark V2 X Mikrofonu çalışmıyor

Razer blackshark v2x bugun elime ulaştı ancak mikrofonu ne yaptıysam bilgisayarda çalışmıyor telefonda çalışıyor dönüştürücü ve dönüştürücüsüz denedim mikrofon çalışmıyor bilgisayarda nasıl çözerim ?
  9. A

Logitech G335 Alınır mı?

Hocam butcemı asıyor beyaz rengini istiyorum ama oda dediğim gibi bütcemi asıyor g335 kötü bir kulaklık mı?
  10. A

Logitech G335 Alınır mı?

Merhaba bütçem maksimum 1.7k 1.8k sizce Logitech G335 alınır mı? Öyle çok tryhard oyun oynayan biri değilim arada sırada arkadaşlarla Valorant gırerım onun dışında LoL he hikayeli oyunlar oynarım şu an James Donkey 710 kullanıyorum kulak pedleri soyuldu ve seslerde sorun var aynı şekilde...
  11. A

2k kulaklık önerisi oyun için

hocam 12 taksit nerde vardı acaba
  12. A

750 GB HDD ALINIR MI?

Arkadaşlar 500GB SSD'im var yetmiyor oyun yüklemek istiyorum 750GB bu HDD alınır mı? https://tr.aliexpress.com/item/1005003670876005.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.2cb4406acAa8TK&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  13. A

Yardım 750 GB HDD ALINIR MI?

Arkadaşlar 500GB SSD'im var yetmiyor oyun yüklemek istiyorum 750GB bu HDD alınır mı? https://tr.aliexpress.com/item/1005003670876005.html?spm=a2g0n.shopcart.0.0.2cb4406acAa8TK&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
  14. A

Yardım Hitman v3.190 türkçe yama nerden bulabilirim

Hitman v3.190 Türkçe yama nasıl indirebilirim v3.180 kursam çalışır mı?
  15. A

Yardım Ryzen 5 5600 ısı değerleri normal mi

Oyunlarda 4.450 GHz işlemci açık değil mi?
Geri