AWOLNATION isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım İndirimden aldığım 5070'i iade etmeli miyim?

Ne gerek var hocam ya, iade et gitsin.
  2. A

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

SWH898NEFCIAG 500/50 400/500 TL'lik Kodu olup ihtiyacı olmayan var ise alabilirim arkadaşlar.
  3. A

Corsair Nautilus 360mm White vs MSI Coreliquid E360 White

Arkadaşlar merhaba, Project zero beyaz bir sistem topluyorum ve AIO'da karar veremedim. Başlıkta belirttiğim aio soğutucular arasında kaldım. Corsair Nautilus 360 White MSI MAG Coreliquid E360 White peşin fiyatına 6 taksit ile satın alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Farklı...
  4. A

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Aktif

400 - 500 / 2000 TL kuponu olup gönderebilecek arkadaşlara burdan selamlar olsun
  5. A

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Aktif

2000/500 - 2000/400 kodlarınıza talibim arkadaşlar 100/1000TL KOD: SWK0ACCEFCFDH
  6. A

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

Bende alırım hocam bundan varsa
  7. A

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

ödüller bitti diyor aga ya, ben uygulamayı indirip bulana kadar :( Ne güzel birinin kodunu almıştım 2000'e 400 olan kullandım ama ödeme sayfasında kodu iptal etti anlamadım.
  8. A

Corsair Nautilus 360 vs MAG Coreliquid E360 White

Arkadaşlar merhaba, Project zero beyaz bir sistem topluyorum ve AIO'da karar veremedim. Başlıkta belirttiğim aio soğutucular arasında kaldım. Corsair Nautilus 360 White - 5400 TL MSI MAG Coreliquid E360 White - 5700 TL peşin fiyatına 6 taksit ile satın alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım...
  9. A

70.000 TL Sistem toplama

Beyaz ve project zero bir sistem topluyorum hocam. O yüzden bunları denk getirebileceğim bir kombinasyon bulmam çok zor olacaktır. Ayrıca kalan parçaları taksitle satın alacağım. Üff çok yordu bu kararsızlık beni ya 😓 İşlemci ve anakart'ın da siparişini verdim. 2 gün sonra amazon prime day...
  10. A

70.000 TL Sistem toplama

3.500 TL XPG Kyber 750W. 1500 TL fark ile Raijintek Cratos'u alıyorum o zaman. Soğutucu konusunda emin olamadım hocam ya. Yok mu şöyle hem biraz daha uygun ve estetik beyaz bir soğutucu acaba.
  11. A

70.000 TL Sistem toplama

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Ram olarak LEXAR ARES te karar kıldım. Soğutucuya hala karar veremiyorum bir türlü, MAG CORELIQUID E360 çok güzel gözüküyor ama biraz pahalı gibi geldi. İleride 7500f'i satabilir ve yükseltme yapabilirim. Bu durumda XPG Kyber 750W PSU bu sistem için...
  12. A

70.000 TL Sistem toplama

Arkadaşlar merhaba, Geçen cuma gaming gecesinden 33.000 TL'ye Sapphire Nitro+ RX 9070 XT satın aldım. Bir sistem toplamak istiyorum ve kalan parçaları mümkün olduğunca taksitli olarak satın almak istiyorum. Anakart: MSI B650M project Zero AMD B650 7600 MHz (OC) DDR5 soket AM5 mATX anakart -...
  13. A

🔥İndirim STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G8 G80SD 26999 TL

Hocam valla teşekkür ederim, millet baya baya giydirmiş yeni versiyonuna.
  14. A

🔥İndirim STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G8 G80SD 26999 TL

32" G80D mi yoksa yeni nesil 27" G81SF mi alsam. Aradaki farka değer mi sizce?
  15. A

65k sistem değerlendirmesi

Bu asusta 2 tane m2 slot var, 2 ram slotu bana yeterli. Daha fazla ihtiyacım olan bir şey yok gibi aslında ya. Kullanacağım işlemci belli zaten ve sadece oyun için topluyorum pc yi. Aorus soğutucu güzelmiş değerlendirebilirim :)
Geri