Arkadaşlar merhaba, Project zero beyaz bir sistem topluyorum ve AIO'da karar veremedim. Başlıkta belirttiğim aio soğutucular arasında kaldım.
Corsair Nautilus 360 White
MSI MAG Coreliquid E360 White
peşin fiyatına 6 taksit ile satın alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım? Farklı...
ödüller bitti diyor aga ya, ben uygulamayı indirip bulana kadar :( Ne güzel birinin kodunu almıştım 2000'e 400 olan kullandım ama ödeme sayfasında kodu iptal etti anlamadım.
Arkadaşlar merhaba, Project zero beyaz bir sistem topluyorum ve AIO'da karar veremedim. Başlıkta belirttiğim aio soğutucular arasında kaldım.
Corsair Nautilus 360 White - 5400 TL
MSI MAG Coreliquid E360 White - 5700 TL
peşin fiyatına 6 taksit ile satın alabiliyorum. Sizce hangisini almalıyım...
Beyaz ve project zero bir sistem topluyorum hocam. O yüzden bunları denk getirebileceğim bir kombinasyon bulmam çok zor olacaktır. Ayrıca kalan parçaları taksitle satın alacağım.
Üff çok yordu bu kararsızlık beni ya 😓
İşlemci ve anakart'ın da siparişini verdim. 2 gün sonra amazon prime day...
3.500 TL XPG Kyber 750W. 1500 TL fark ile Raijintek Cratos'u alıyorum o zaman. Soğutucu konusunda emin olamadım hocam ya. Yok mu şöyle hem biraz daha uygun ve estetik beyaz bir soğutucu acaba.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Ram olarak LEXAR ARES te karar kıldım.
Soğutucuya hala karar veremiyorum bir türlü, MAG CORELIQUID E360 çok güzel gözüküyor ama biraz pahalı gibi geldi.
İleride 7500f'i satabilir ve yükseltme yapabilirim. Bu durumda XPG Kyber 750W PSU bu sistem için...
Arkadaşlar merhaba,
Geçen cuma gaming gecesinden 33.000 TL'ye Sapphire Nitro+ RX 9070 XT satın aldım.
Bir sistem toplamak istiyorum ve kalan parçaları mümkün olduğunca taksitli olarak satın almak istiyorum.
Anakart: MSI B650M project Zero AMD B650 7600 MHz (OC) DDR5 soket AM5 mATX anakart -...
Bu asusta 2 tane m2 slot var, 2 ram slotu bana yeterli. Daha fazla ihtiyacım olan bir şey yok gibi aslında ya. Kullanacağım işlemci belli zaten ve sadece oyun için topluyorum pc yi. Aorus soğutucu güzelmiş değerlendirebilirim :)