Şöyle ben bir Emülatör kullanmıyorum fakat babam bilgisayardan PUBG oynar genelde emülatör üzerinden bu hatayı o uygulama yüzünden yiyor olabilir miyim Game loop tarzı bişeydi uygulama
Opera üzerinden ya da Google Chrome üzerinden işlem yaparken, bazen de hiçbir şey yokken bilgisayarım aniden takılıp kalıyordu örneğin Windows çubuğundaki arama butonuna tıkladığımda gibi.
Az önce Opera üzerinden işlem yaparken bilgisayarım dondu ve CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hatası aldım.
Sistemimi...
Çok garip, Valoda ortalama AMD uygulamasında 339 FPS gösteriyor bende, 11400F + XFX 6750XT ekran kartım mevcut.
ki bende arkadaşların size attığı 65 W ayarı falan hiç açmadım otomatik açık geldiyse bilmiyorum.
ML240L V2 adlı ürünü güzel bir indirimle 1300 TL civarına aldım, bilgisayarcıya taktırdım fakat RGB vs her şey çalışıyor Cooler Master uygulamasında donanım bulunamadı diyor.
Pompa ayarını nereden yapacağım? AiO pump girişi nerede doğru mu bağlandı, pompa çalışıyor mu? Bu bilgilere hakim değilim...
Kasama sığmıyor hocam bu kule tipi soğutucular ben bu yüzden sıvı soğutma bakıyorum, fakat f/p bir şey bakıyorum yani 5900X soğutacak soğutma ile 11400F soğutacak soğutma arasında fark olmalı diye düşünüyorum. Bana o yüzden fiyat performans olarak 11400F 'i yükte 70 dereceyi geçirmeyecek bir şey...
benim alacağım v2 ikinci seri yani, kasam War Cry kule tipi soğutucular sığmıyor maalesef yoksa bu kadar masrafa girmezdim fakat ben F/p olarak bakıyorum işe, galahad evet araştırıyorum çok iyi bir soğutucu fakat 11400F için çok fazla değil mi?
Şöyle düşündüm, ileriye dönük alacağım fakat gerçekten 11400F için lian li gibi bir sıvı soğutma çok fazla olacak o yüzden ben ml240L falan bakıyordum fakat bir anda uçtuk lian li'lere kafamı da çeldi. Hala şu fikire kimse açıklık getiremiyor ki getirseler alacağım sipariş geçeceğim ezbere bilgi...