Bunu düşündüm fakat hiç klavye bilgim yok zarar verebilirim diye tereddüt ettim
1727244103
Baya güzelmiş, beyaz renk bulamazsam direkt bunu alırım teşekkürler
Dürüst olmak gerekirse haksızlıklara pek gelemiyorum, konuyla ilgili kesinlikle bir dava ya da tüketici hakem heyeti süreci olacak. Sadece bu durum öncesinde biraz ses getirmesini istiyorum, o yüzden destek istemekteyim.
Yıllarca legal olarak kullanıp, hepsiburada'ya özel çıkartılan kredi...
Şikayetvar sitesinde yüzlerce böyle şikayet var. Firmanın tek söylediği, '' hesabınız kapatıldıysa yenisini açın, yapacak bir şey yok''
Bu arada hesabı kapatma sebepleri söylenmiyor, keyiflerine göre kapatıyorlar yani.
Arkadaşlar hiçbir sebep olmaksızın hepsiburada hesabım kapatıldı ve bir sürü bunu yaşayan kişi olduğunu gördüm.
Sizden ricam şikayetvar'da, gerek yorum olarak, gerek destekle tuşuna basarak yanımda olmanız teşekkür ederim.
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/30082066
Valorant oynarken gelseler çok sorun yok ama lol oynarken gelirlerse? :ROFLMAO:
Şaka bir yana, bilgisayarı kullananlar oyun oynayan kişiler değiller.
Bir ben varım, diğer iki kişi sadece rutin eczane işleri için kullanacaklar.
Ekran kartına sadece kamera izleme için ihtiyaç var.
@johan Gelen hastalara pc oynatmak güzel fikir ama olmaz tabii ki, sen gelmek istersen kapanış saatinden sonra beklerim :)
Aslında daha ucuzlarına baktım fakat, en ucuzları 13-14k ve aşırı kötüler. Orta fiyattakiler 18-19k ve o parayı vereceğime 22k verip böyle bir sistem daha mantıklı geldi...
Sistem bütçesi maksimum 25k'dır, tercihen 22-23 binden fazla olmasın ricam teşekkürler.
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-13400f-rtx-4060-8g-h610m-500gb-ssd-16gb-ram.html
Evet arkadaşlar, eczanede kullanılacak dolayısıyla 3 adet alacağız.
Ekran kartı gerekenden çok yüksek farkındayım...
Hocam Ryzen 9 9550X almaya karar verdim, intel i9 14th cidden çok sıkıntılıymış.
Türkiyede satışı yok, almanyadan ücreti karşılığında birisi getirecek bana. 29.100 TL'ye geliyor.
Almak isteyen başka birileri olursa, bana getiren arkadaşa iletebilirim size de getirir.
Fakat kendisini...
TR fiyatı 30-32bin civarı, satış yapmıyorlar ama siteye o şekilde fiyat yazmışlar. Vatan bilgisayar gibi yerlerde o civarlarda. Yurtdışından getirsem çok daha ucuza geliyor. Gümrük vs hiç para ödemeyeceğim.
Arkadaşlar, Ryzen 9 9550X ürünü glocalzone diye bir yerden, almanyadan(Amerika, Almanya gibi ülkelerde satışı var.) getirteceğim. 100 usd'ye yakın komisyon ve getiren kişiye vereceğim ekstra ücreti var. Ürün şuan 630$ ve toplam ödeyeceğim 800$'a geliyor.
Ürün sağlam gelir mi? Getiren kişi iyi...
Belki biraz kafanı karıştıracağım ama bu monitörü öneririm, kendime de alacağım ekran bu;
https://www.hepsiburada.com/samsung-32-odyssey-neo-g8-ls32bg850npxuf-1ms-4k-240hz-uhd-curved-gaming-monitor-p-HBCV00004SU12M?magaza=Northa%C5%9F
AMD Ryzen 9 9950X
Eğer bu ürün piyasaya çıkmak üzereyse tabii ki seçim olarak, ryzen 9 alırım.
Tek problem ne zaman çıkacak? Maksimum 1 ay kadar bekleyebilirim. Umalım da hızlı piyasaya çıksın, herkese
yorumları için teşekkür ediyorum.