öncesinde i3 9100f ve h310 anakart kullanıyorken bu işlemci h serisi anakartlarda RAMın MHZsini düşürdüğünü alınca ve kullanmaya başlayınca öğrendim RAM 2600 MHZ stock ama bios ekranımda 1660 mhz ile sınırlı olduğunu farkettim yanlış hatırlamıyorsam ve araştırdığımda gerçeğin farkına vardım 5600...
Google chrome üzerinden oturum açtığımda uygulamayı kapatır kapatmaz hesabımdan da çıkıyor otomatik olarak.Her uygulamayı açtığımda yeniden girin diyor.Ayarlardan karıştırdım fakat yine bi çözüm bulamadım.
Ben gaming chair alıcam fakat Bangood,aliexpress ya da amazon dan almayı planlıyorum. Hangisinde vergi daha az yada kapıda ödeme şeklinde gelmiyor.Yani bi alışveriş yaptığımda kapıda ayrıyetten bi ücret ödemek istemiyorum ötvsini kdvsini vergisini damat payını fln hepsini online alışverişteyken...
i3 9100f işlemcim var ve işlemci soğutucu almak istiyorum yük altında ısınıyor .Kasa içinde tek fan var artı üç tane daha aldım hava akışını düzeltmek için.Max 100 civarında bi kaç tane buldum karşılaştırmalarına baktım stock soğutuculara göre ortalama 15 derece daha serin çalışıyor...