var dostum hepsini denedim 2997 mhz de açıyor pc yi 3200 3600 de açmıyor neyse lanet olsun ddr5 e geçene kadar böyle kullanacam :D 1-2 fps için kanser edemicem artık kendimi
Ya dostum ben zaten Knight online oynuyorum da. Takıntı yaptım 3600. De çalışan şey. Sıvı soğutucu takınca nasıl bi daha 3600 olmuyor temizlik yaptık bide sadece o. 2666 de kalması da önemli değil de fps gene etki eder başka oyunlarda 3600. Alınca kasa sanki kendini zorluyor gibi ses geliyor o...
Xmp aktif etmiştim zaten önceden öyleydi temizletmeden önce 3600 de sorunsuzdu başka bi ayar da yapmamıştım şimdi alıyorum. Bios a atıyor. Yaklaşık 40 sn bekleyip.
Yaptım hocam herşeyi 3666 da açmıyor PC Bios atıyor. 2666 de açıyor PC yi. 3200 de bile açmıyor kule tipi soğutucu varken normaldi. Sıvı soğutucu geçtim anlamsız şekilde ramler 3600 de olmuyor
Arkadaşlar bugün PC temizlemek için bilgisayarcıya verdim Ve sıvı soğutucu taktırdım. Sıvı soğutucu taktırmadan önce PC kule tipindrydi ve ramler 3600 MHz de çalışıyordu sorun yoktu ama sıvı soğutucu taktırdım ve Ramleri 3600 çekince Bios dan PC açmıyor 2666 MHz alınca açıyor sizce neden...
iğrençlik neresinde bu sistemin merak ettim gayet fiyatına göre güzel bişey cıkarmaya çalışmış insanların emegini böyle küçümsemeyin buradaki igrençlik sizin düşünceleriniz
yeni cocugum oldu 80 günlük cam kasayı yere koyarsam kıracak gibi hissediyorum masanın üstündede yer yok en iyisi lian le den devam etmek o zaman cok teşekkür ederim
kafam iyice karıştı hacı bu ilk sayfadaki parçalara uyumlu en düzgün 5-6 bin tl bandında bi kasa varmı sorunsuz çalıstıracak hangisini alayım sence lian lee önerende var ilk sayfada o iş görür mü her parça sorunsuz uyumlu olur mu