AxTeC isimli üyenin son içerikleri

1. AxTeC

Tüm adobe programlarını açamıyorum.

Adobe uygulamalarını açmak için tıkladığımda uygulama hiçbir tepki vermiyor.
  2. AxTeC

Valorant için 7.1 kulaklık şart mı?

Teşekkür ederim
  3. AxTeC

Valorant için 7.1 kulaklık şart mı?

Arkadaşlar oyunda 7.1 önemli değilmiş galiba çünkü oyunun da kendi yayınladığı yama notlarında 7.1 kulaklığınız stereo sesi çeviremez diyor yani oyun 7.1 desteklemiyor gibi bir şey.Peki sizce bu doğru mudur?
  4. AxTeC

300 TL F/P Kulaklık Önerisi(Oyun için)

Hepinize yardımınız için teşekkürler,iyi günler dilerim.
  5. AxTeC

Araştırdım fakat çok şikayet gördüm,kulaklık esnek olmadığı için kulaklara baskı yapıyormuş.Alternatif bir öneriniz var mı?
  6. AxTeC

Rampage comfort'un kafa bandı beni rahatsız edebilir mi ondan şüpheliyim :/
  7. AxTeC

Teşekkürler önerin için :) Bakacağım
  8. AxTeC

Arkadaşlar 300 tl bütçem var fakat birçok kulaklık arasında kaldım bana önerebileceğiniz kulaklık var mıdır? Gamepower mei,luna falan gördüm güzele benziyorlar fakat eksi yanlarıda var.
  9. AxTeC

27 mbps internet ile 30 ping alma sebebim?

Arkadaşlar pingin download ile ne kadar alakası var fazla bilmiyorum fakat bana çok yakınlarda oturan arkadaşım 6 ping gibi bir değer alırken ben neden 30 ping alıyorum?
  10. AxTeC

Vodafone'un yollayacağı VDSL modem kargo olarak mı gelir yoksa eve gelip modemi mi kurarlar?

Teşekkür ederim büyük ihtimal benimde öyle olur.
  11. AxTeC

Vodafone'un yollayacağı VDSL modem kargo olarak mı gelir yoksa eve gelip modemi mi kurarlar?

Arkadaşlar Vodafone Evde internet kullanıyorum,vdsl modem yollayacaklar fakat aklımda bir soru kaldı bu modemi kurarlar mı yoksa direk kargo gibi bana ulaşır mı?(Şuanda internet kablosu falan var.) Evet aklımdaki soru biraz saçma fakat cevap verirseniz çok mutlu olurum
  12. AxTeC

Laptopuma ram taksam fps farkı ne kadar olur?

Mesela valorant diyelim 5-10 fps artışı olur mu?
  13. AxTeC

Laptopuma ram taksam fps farkı ne kadar olur?

Laptopuma upgrade yapmayı düşünüyorum da bazı forumlarda hiç bir yararı olmaz oyundaki fps'ye falan demişler,sizce öyle mi?
  14. AxTeC

Hangi bilgisayar daha iyi

aynen ekran kartını onu seçmiştim zaten,indirime girmiş ikiside 3 fanlı olan daha fazla girmiş normalde daha pahalı bir ekran kartı.
  15. AxTeC

Hangi bilgisayar daha iyi

https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-2-elite-fiyati-46594/ Bu bilgisayarda kasayı değişterceğim(mesh panel kasa ile)...
Geri