sipariş verdim 6 taksit şeklinde elimdeki fazladan ssdyi 2. yuvaya ekleyeceğim düzgün şekilde kullanmayı planlıyorum 24gblık hali başka zaman denk gelmez diyerek ssdden kıstık mecbur yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum özellikle teykage
ram eklerim ama ssd değişmek daha zahmetli gözüküyor kısacağım kısım ram olacak biraz daha tutar artıyor ama ssd1 tb çok farkeder benim için oyun performanslarına da baktım 24gb ve 16gb devasa bir fark yok 6 taksit buldum almaya karar verdim çok yardımcı oldunuz teşekkür ediyorum
1787958801...
tam karar veremedim 1 tb ssd de işimi görür ama 16 24 arası fark çok mu bilmiyorum oyunlarda çok devasa fark etmezse ilerde ram eklerim düşüncesiyle 1tb ssd olana döneceğim sanırım yardımın için teşekkür ederim bu arada başka dikkat etmem gereken bir bilgi var mı ?
açıkcası genel önemli olan 1tb ve 5060 isteğim hem iş yapacağım hem oyun oynayacağım o yüzden işlemcisi de önemli 65k üstüne çıkmak istemiyorum
1787949131
bu çok aşıyor bütçeyi 70e çıksam 5070 kovalarım bulabilirsem
son dönemde artan fiyatlar yüzünden arada kaldım ne önerirsiniz direkt bu çöp şunu al yazmayın sebebini söyler misiniz rica etsem
FARKETTİYSENİZ FİYATLARIN HEPSİ 60 64 K ARASINDA
[H3 id='GIGABYTE+GAMING+A16+Gaming+Notebook']GIGABYTE GAMING A16 Gaming Notebook[/H3]
[H3...
öncelikle tasarım yapmak ve sipariş düzenlemek için yüksek gblı Adobe dosyaları açıyorum şuan ki bilgisayarım 1050ti ryzen 5 5600lü bir sistem ve işimi görüyor açıkcası bunun çokta üstüne çıkmama ya da ekstra bir arttırmaya gerek duymuyorum 1tb disk 8gb ekran kartı ve tercihen ryzen işlemcili...