Arkadaşlar selam. Şimdi ben 1 Eylül'de 50 TL'lik fotoğraf planı aldım Adobe üzerinden. Photoshop, Lightroom falan. Yıllık ödemeli aylık 50 TL. Sonra 3 ay boyunca yani 1 Kasıma kadar ödedim. Sonra bir anda Adobe kartımı kabul etmedi. Böyle olunca bende ödemedim. Ödemeyince sürekli Adobe'den...
Arkadaşlar RDR 2 oynuyorum 2 aydır oyunu 2 kere bitirdim. Bu ara dedimki bidaha oyanayım. Fakat oyuna girdiğimde Aktivasyon felan filan diyor. bişey anlamadım. internetten baktım bir sürü yol denedim rocksar games launcheri sil yükle yaptım oyun dosyalarını doğruladım felan filan ama yok sorunum...
Arkadaşlar selam epeyden beri RDR 2 oynuyorum. Fakat şu son 3 ila 7 gündür ekrandaki gibi hata alıyorum ve oyun kapanıyor. Bazen oyunun başlarında alıyorum açılırken. Bazende oynarken bir anda alıyorum bu hatayı.
yalnız şunu belirteyim oyunum modlu mod kurdum biraz. Daha öncede RDR 2'yi modlu...
Az Önce Oyunu Açtığımda İşlemcim 81 derece oldu ve oyun çöktü. Ekran Kartımda 60 ila 78 aralarında ama genelde 70 in üstüne çok çıkmaz
1694098030
Termal Macunu yazın başlarında didimde Bilgisayar Dünyasında 300 tl ye yaptırmıştım
anladım valla bütçemde o kadar kısıtlıki birde okullar açılcak kırtasiye masrafı felan zor olucak benim için peki her işlemciye her soğutucu uyarmı yani ben rastgele bi soğutucu alsam işlemcime uyarmı
kanka diğer oyunlarda önceden maks 82 dereceye çıkarken bu son günlerde diğer oyunlardada 87 dereceler bazende 97 derecelere çıkmaya başladı ayrıca termal macununu yazın başında yaptık
Hocam Merhabalar. Bundan 4 Gün Önce The Last Of Us Part 1 İndirdim crack.Oyunu açdım biraz oynadım sorun olmadı. Fakat 2. gün oyunu açtığımda İntel Core i7-9700F işlemcim 97 derecelere kadar çıkıyordu ve oyun kendi kendine kapanıyor cpu çöktü hatası veriyordu.Sizce bu oyun için bu sıcaklık...