Selam bu sorunu bu kulaklık elimde olduğundan beridir yaşamıyorum ne zamanki kasaya yeni pc'e geçtim 4.0 bluethoot adaptörlü kendisinden kulaklığı bağlıyorum kayıt kısmında mikforon olarak okuduğu hands free ag çöküyor durmadan discord'a felan girdiğimde sorunu birkaç defa sorun gidericider...
Elektrikçi tespit etti açık çası çıktım yukarı mavi uçları bir birine yapıştırdım aşşadaydı okeyledi
1720132469
Bu gün içindede telekom gelip sinyale bakcak
1. Fotoğrafta benim için atanan boştaki port mevcut etiketlenmiş telekom tarafından
2. Ss te panoda benim daireme çokan ethernet lan portu mevcut 3. Port benim dairemdeki kablodan gelen ölçü aleti yansiyan sinyal ile tespit ettik ve 3. Yere şöntledi benim portumu mavi beyaz = kırmızı, mavi =...
Windows arayüzü sıkıcı olmaya başladı tüm oyunları değil ama bazı oyunları destekleyecek GTA V valo cs felan tarzı optimizesi iyi olan bir işletim sistemi önerebilir misiniz? çok fazla oyun oyayan birisi deilim Fifa 23 xbox oyunlarında takılıyorum :) USB ile kurulum yapmayı tavsiye ediliyor diye...
beyler telefonunuzu kapatın simi çıkarın başka telefona takın 1-2 gün bekleyin geri sim kartı takın gelir büyük ihtimalle cuma sim kartını çıkardım iphone 7 bu gün 11:00 da taktım direk sinyal geldi sms felan gelmedi direk sinyal geldi uçak moduna alsam bile gitmedi sinyal şuan aktif dedim...
paraya gelince hemen açarız paşam para yokken 120 gün hak için yok şöyle oldu yok böyle oldu açılacak sabredin millet uzayda internet buldu biz hala şu işi bile düzgün beceremiyoruz yazıklar olsun
BTK 120 aradım görüştüm arkadaşlar İOS ve Android fark etmeksizin imei ler sıfırlanmış sadece sistemsel olarak gecikme varmış sanırım ocak ayı içerisinde her yıl yapılan 120 gün kullanım hakkı yurt dışı cihazlarının hepsine tanımlanacağını söylediler
telefondan telefona fark eder mi? bi andamı...
oda var hattım türkcell wifi ile sim aktif olabiliyor e sim gibi aktif etmek istemiyorum wifi i iphone de sim aktif görünmesin diye neyapacağımı şaşırdım bekliyyorum :D öyle iphome 7
1704134183
Cihaz açılırsa nasıl bir işlem yapılacak onuda bilmiyorum servis yok diyor duruyor öyle