Bir sorum var. Kafamda 2. El rtx5070 almak var. 30k ya bulunuyor. Yoksa 3 4 k fazla verip 2. El 9070xt mi almalıyım? Dlss5 geliyor ve ne kadar güzel gözüktüğünü görmüşsünüzdür. Bir de ilerde satarken zorlanmam diye düşünüyorum. 12gb vram gerçekten çok mü kötü?
Kimse almasin abi protesto yapalim. 2 ay once 32k lara aliniyodu bu kartlar. Yurt dışında hala 36k civarına satılıyor. Aklı olan varsa almaz bu fiyatlara. 16gb 9060xt alır geçerim buna bu fiyatı vereceğime.
1080p de 6 dakikalık testte nasil 90 üstleri görmüş onu anlamadim. Undervoltlu ve 2000rpm de calismasina ragmen. Direkt bu kartta olan bişey mi yoksa kartın mı bir kusuru var? Yamuk olabilir mi?
Konuyu hortlatmak istemiyorum ama şuan en ucuz 9070xt ler 44k bandına çıkmış. Bu kartın indirimi hala devam ediyor mu ediyorsa kartta problem yaşayan var mı? 36k bandındaysa hala alınır değil mi?
Dediğin gibi yaptım hocam teşekkür ederim. Peki indirimi nasık yapacaklar? Faturadan mı düşecekler? Bir de aylık ücreti var vodafone payin. Onu ödemek istemiyorum. Sadece bu aylık ödeyeceğim değil mi yoksa kapamam mı lazım?