Kasa nasıl kaliteli mi? Ben de sistem topluyorum stoğu bitmese lian li o11d mini v2 alacaktım ama bunu görünce fiyatı daha uygun geldi. Sistemin bu kasayla fotosu varsa atabilir misin? Bi de ne zaman hangi siteden aldınız?
Geçenki indirimde satın almıştım. Görüntüde sorun yok. Kaliteli duruyor. Kontrolcüsü de kaliteli. Tabii sistemi tamamen toplayana kadar test edemeyeceğim orası ayrı.
Geçen 33 e asus prime ve 30 a xfx verdi vatan. Bu ekran kartının genel kalitesi onlardan daha iyi diye biliyorum ama bu fiyata alasım yok. Ama yakında gene zam gelecekmiş bu kartlara. Gece gece pederi uyandırmalı mıyım?
6k 7k civarı ssd arıyorum. Genelde oyun oynuyorum ama sıklıkla hard diskimden ve telefonumdan bilgisayara video aktarımı yapıyorum. Bilgisayar üzerinde maksimum yapabileceğim oyun silip yüklemek ya da büyük dosyaları başka cihazlara aktarmak. Aklımda lexar nq790 1tb modeli var. Gaming gecesinde...
Ben 6 taksit vardi diye hatirliyorum. Şuan ben de alamam ama fiyatlarin 3 4k artacagini bilseydim o zaman bi sekilde alirdim. 32k ya tek atacak insan sicak firsatlara bakmaz merak etmeyin