AYB_mert isimli üyenin son içerikleri

1. A

10-13K İŞ LAPTOP U TAVSİYE

10 ila 13k arası şarjı uzun giden ver 16gb ram i olan güzel bir laptop a ihtiyacım var u işlemcili olursa daha iyi olur şarjı uzun gitsin yeter buna ne diyorsunuz...
  2. A

fiyat performans sıfır telefon önerisi

10 bin ile 20 bin arası fiyat performans telefona ihtiyacım var depolaması minimum 256gb olursa sevinirim samsung xiomi hiç farketmez
  3. A

Öneri Motor ne önerirsiniz

BİRAZ Garip bir tavsiye olucak ama sıfır nmax 125 leri ben çok beğeniyorum tercih edebilirsin
  4. A

Aşağı Yukarı 75 bin liraya motorsiklet önerisi

bence scooter daha doğru bir tercih ama tabii ki senin kararın o yüzden drift l diyebilirim
  5. A

bütçe 70k spor tarz motorsiklet

biraz geç bir cevap olacak ama dio tavsiyemdir
  6. A

3 bin liraya motorsiklet kask tavsiye

3 bin liraya çene kısmı açılmayan kasklarda istiyorum güzelse 2. el de olur
  7. A

Gainward mı Palit mi

palit daha iyi bir tercih olur
  8. A

Darboğaz oranı fazla mı

darboğaz olmaz gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
  9. A

Bilgisayarımı kaça satarım?

8,9 ideal olacaktır
  10. A

ınstagramda ünlüler gibi dm kutusu nasıl açılır

bir tane hesabım var sadece takip ettiğinde mesaj atabiliyorsun onu tamamen açık nasıl yaparım acaba yaşım 18 den küçük diyemi öyle
  11. A

3500 TL MMORPG MOBA mouse tavsiye

merhaba benim 3 yıldır güncel olarak kullandığım mouse monster pusat v8 bozuldu ve maalesef ben artık yan tarafında 12 tuş olmayan mouse ları kullanamıyorum bağımlılık gibi yani o yüzden bana kablosuz 3500tl maks bütçeli bir mouse tavsiye ederseniz çok sevinirim aerox 9 tavsiye edebilirsiniz...
  12. A

i5 13400f ile uyumlu ddr5 anakart

merhaba i5 13400f ile uyumlu ddr5 güzel bir anakart önerir misiniz? bütçe 3-5 k asus olursa sevinirim
  13. A

steelseries aerox 9 almalımıyım

beni anladığınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
  14. A

steelseries aerox 9 almalımıyım

hocam öncelikle iyi akşamlar şimdi bir şey anlatıcam ama derdini seveyim diyebilirsin anlayış gösterirsen çok sevinirim ben monster pusat v8 kullanıyorum 3 yıldır ve hayatımda 1 haftadan fazla kullandığım tek mouse onada bakarsan yanında 12 ye kadar tuşlar var ben artık yanında tuş olmayan mouse...
  15. A

SteelSeries Aerox 9 vs Razer Naga V2 HyperSpeed

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-naga-v2-hyperspeed-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,169767433.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSWGbLYuLutpqFdxLSWlIoX3VB0Zsygr9Iv8f4vTBkBhRTbl5SR6pUhoCuegQAvD_BwE...
Geri