Youtube videoyu açtıktan sonra 3-4 saniye görüntü oynuyor. Sonra görüntü donup ses de aynı şekilde 3-4 saniye geldikten sonra video başlıyor. Edge kullanıyordum sonra brave üzerinde denedim yine aynı. Bunu nasıl çözebilirim?
Thermal Grizzly markasının macunlarının içinden çıkan doğrulama kodu birden fazla üründe aynı olduğunu okumuştum alışveriş sitesindeki yorumlarda. Acaba güvenilir yetkili satıcıları hangileridir bilginiz var mı?
Evet, gerçekten de sıkıntılı bir macunmuş. Acaba ben mi hatalı sürdüm diye kafayı sıyırmak üzereydim. Peki mx4 dışında önerebileceğiniz macunlar hangileri?
Sıvı metal düşünüyorum ama bilgisayarın blokları chipsete uygun olmadığı için devreye akmasından korkuyorum. Kapton bant ile önlem alınıyor ancak ne denli güvenilir emin değilim. Peki sizin önereceğiniz macun var mı?
i7 12700h rtx 3060 donanımı olan nitro bilgisayarım var. Warzoneda maks 85 derece gördü. Furmark testini de 5 dakika boyunca yaptım, sonucunu ekte görebilirsiniz. Termal macunu 3 hafta önce uyguladım ve termal padler hala düzgün durumda. Termal macunu sürdükten sonra yaydım ve soğutma bloğunu...