İstemeden monitörümün orta alt kısmına rüzgar çakmağı çaktım (yaklaşık 1sn kadar) ve siyah bir yuvarlak olup geçti ve sadece siyah ekranda yanan kısımda ufak bir ışık yüzmesi var ve bir problem olmuyordu. Bu olalı birkaç hafta olmuştu ancak son birkaç gündür monitörümde bir gariplik var sanki...
Telefonum bozulduğu için evde duran telefonu kullanmaya başladım ve garip bir sorunu var. Telefon sıfırlanmasına rağmen sanki power tuşuna birisi 2 kere basıyor ekran kapanıyor ve ardından ekran açılıyor. Bunu her uygulamada ana menüde de yapıyor yani telefon zorlanmamasına rağmen yapıyor ve...
Herkese merhaba hemen konuya geçeyim. Sanırım bundan birkaç gün önce sisteme istemeden virüslü yazılım yükledim ve bu yüzden steam hesabım çalındı bende hemen yarınına pc'ye format attım ancak format atmadan önce sahip olduğum gmail'im tamamen sorunsuz kullanılabiliyordu formattan sonra hesabıma...
Herkese merhaba size bir sorun olacaktı ilk sorum iphone 6s ve 6s plus'ın anakartları birbinine uyumlu mu? yani yeni bir anakart almam gerek ancak plus için fazla anakart bulamadım ikinci sorum ise icloud'u olan bir anakart alsam ve bu anakarttaki işlemci ve depolamayı kendi bozuk telefonumdaki...
Herkese merhaba birkaç arkadaşlarımla birlikte roblox ta kendi sunucumuzu açmak istiyoruz ancak kazanılan para paypal ile çekilebiliyormuş ve ülkemizde yasal olmadığı için biz bu parayı nasıl başka bir hesaba alabilir ya da yasal bir şekilde kendi hesabımıza alabiliriz yardımcı olacak...
Bu kalvyenin beyazını çok beğendim gerek özellikleri olsun gerek görünüşü sanırım ghosting içinde korumaları varmış sizce alınmalımı fiyat açsısından bana problem yaratmıyor bu fiyatlara başka öneriniz varsa yazabilirsiniz ancak ilk önceliğim bu klavye sanırım çok güzel gözüküyor veya bir kronik...
Yeni bir anakart almıştım ve kendi sistemimden söktüğüm işlemciyi yeni sisteme taktım ancak başka sorunlardan dolayı kendi sistemime tekrar takmak zorunda kaldım ancak pc yi prize takınca psu nun fanı dönmüyor, işlemci fanı dönmekte ve açmaya çalışsamda psu 1-2 saniye dönüp duruyor ve görüntü...
Şuan monitör alacağım 27 inç istiyorum ama 27 inç 1080p de kalitesiz olabileceğini söylüyorlar aşşırı bir şekilde bir oyuncu değilim yani monitörden mükemmel bir kalite performansı beklemiyorum sizce 1080p sorun olurmu yoksa 27 inç te illaki 2k mı olmalı tavsiyleriniz için teşekürler ve monitör...
2.el de bir xl2411p buldum ve fiyatı bana uygun geldi 2200-2500 arası sizce bu paranın üzerine biraz daha koyup sıfır 4000tl ye xl2411k mı alayım(2.el fiyatı 3500 gibi sıfır alınması daha mantıklı geldi) yoksa xl2411p mı aralarındaki önemli fark dyac gibi gözüküyor veya bu fiyatlarda önerdiğiniz...
Arkadaşlar 4000tl gibi bir fiyata monitör almak istiyorum aklımda benq nun zowie xl2411k almak istiyordum oyunda çok başarılı ama normal internette gezeken çok iyi olmadığı söyleniyor şuan kullandığım monitörde baya kötü çok fazla internette gezmiyor biraz dizi film izliyorum ama izlerkende beni...
Dediklerinize katılıyorum S20FE'yi bende özellikleri bakımından beğendim ama se2 kamerası biraz daha iyi geliyor ama sadece tek artısı kamera performansının biraz daha iyi olması ve güncelleme desteğinin uzun bir süre gelicek olması gibi geliyor ki bunlarda İphone SE 2'yi almak için çok büyük...
İncelemeniz gerçekten çok güzel olmuş bende Samsung S20fe ve İphone SE 2 arasında kaldım bunun en büyük nedeni kamera performansının iphone'a göre samsung'un biraz daha kötü olabileceği düşüncesi var siz İphone SE 2'nin kamerasını kullandıysanız arasındaki farklarıda söyleyebilirseniz çok mutlu...