ayberktasli isimli üyenin son içerikleri

1. ayberktasli

27 inç hangi monitörü almalıyım

Baktım hocam fakat sizin önerdiğinizle arasında 5 Hz ve 1 milyara 16 milyon renk farkı hariç göremedim
  2. ayberktasli

Asus olan ile sizin önerdiğiniz monitörden bahsettim.
  3. ayberktasli

Ekran kartım Nvidia hocam önerdiğiniz monitör ile ne derece farkları var bilginiz var mı? Yükseklik ayarı hariç
  4. ayberktasli

https://www.itopya.com/gigabyte-27-g27q-144hz-1ms-2xhdmi-dp-usb-hdr-qhd-freesync-premium-ips-gaming-monitor_u12588 https://www.gaming.gen.tr/urun/174790/asus-tuf-gaming-27-vg27aqz-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-g-sync-elmb-hdr-wqhd-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.100#reviews Bütçe 6 bine çıkmayacak...
  5. ayberktasli

Forum için isim önerisi?

Ölüm Demek yapsaydın keşke.
  6. ayberktasli

Futbol Oynarken Topa Vurdugumda Kalçam Çıkmış Gibi Hissediyorum

Sağlık şakaya gelmez bir doktora görünün.
  7. ayberktasli

TSK kısaltması nasıl okunur?

Garip bir şekilde CHP’li AKP’li vekiller Meclis tartışmalarında pekaka derken hdpliler pekeke diyordu.Seneler öncesinden aklımda kalan bir şey.
  8. ayberktasli

Sizce hangisi almalıyım

3 fan 2 fan olayı mı başka bir fark yok mu
  9. ayberktasli

Yemeksepeti indirim kodu

FVR30 Kodu ile minimum 50 TL olan siparişlerinizde 30 TL indirim uygulanıyor.Sadece sokak lezzetlerinde geçerli.Afiyet olsun
  10. ayberktasli

8.5K Sistem Tavsiyesi

2. El veya sıfır mı olmasını istiyorsun? Hazır sistem mi,tek tek mi toplayacaksın?
  11. ayberktasli

Wi-Fi Adaptörü önerisi

Bütçe 250 TL Wi-Fi adaptörü arıyorum önerilerinizi bekliyorum.Pek bilgim yok adaptör harici bir şey lazım mı Wi-Fi özelliği kazanmak icin yardımcı olursanız sevinirim.
  12. ayberktasli

13.999 TL YE BU SİSTEM ALINIR MI ?

İstersen indirim bekle 15 K ya hazır sistem düşüyor ara sıra.
  13. ayberktasli

Ekran Kartı mı alayım? Tekrardan PC mi toplayım

Uzun seneler gitsin diyorsan güncel bir sistem toplayabilirsin.Çok büyük şeyler aramıyorsan tak bir 2060 hayatına devam et.
  14. ayberktasli

Yardım Hepsiburada ilk siparişe özel indirim nasıl kullanılır?

Trendyoldan daha önce kullanmadığım numara olmasına rağmen kart kullanıldığı icin olmamıştı onunla alakası olabilir belki.
Geri