Aydi isimli üyenin son içerikleri

1. Aydi

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Adam tek cümlede forumun en az %90'ını hapse attı. Helal olsun vallahi saygı duydum.
  2. Aydi

🔥İndirim Sandisk Ultra 64gb Flash Bellek 340₺ (3 Adet Alımda)

Saldır kral biz alıştık ya problem olmuyor, insanlara iyilik olsun diye konu açınca azar yeme işi rutin oldu. Ne diyelim canınız sağ olsun.
  3. Aydi

Haram paraya gerek yok kral sağ olasın. Sen atsan da iade ederdim merak etme.
  4. Aydi

Burada sen haklısın hocam, ben akakçeye özellikle baktım 64GB bellekleri en düşük fiyattan sıralayıp bu bellek yoktu. Görseydim açar mıydım konuyu blemiyorum Sandisk'in hızı daha yüksek diye arada kalırdım. Hatta şöyle göstereyim resimi o bellek çıkmıyor direkt. Başlık hatalı konusuna kusura...
  5. Aydi

Sen öyle bir şey demedin, konuya direkt yanıt olarak bu paraya 256GB alırım dedin 1020TL toplam fiyata 256lık alırım desen yine tamam. Bir kere avantajını zaten akakçe fiyatlarına bakarak görebilirsin. Kendi güncel fiyatına göre %50 fiyat düşüşü var. Üstüne tüm 64GB USB bellekler içinde de en...
  6. Aydi

Senin kafan güzel herhalde, başlıkta ve konu içeriğinde 3 adet alımda yazıyor. Sanki ben bunu belirtmemişim gibi algı yaratıp bir de kafan mı güzel diyorsun. 5 dakikan kaldı bu arada.
  7. Aydi

Tamam bunu zaten konuda belirttim ben kardeş? Bulmanı bekliyorum bu arada süren başladı.
  8. Aydi

340 liraya 256GB USB belleği nerede alıyoruz göster direkt 1 tane alıp sana hediye edeceğim söz.
  9. Aydi

Başlıkta gördüğünüz gibi 3 adet alımda adet fiyatı 340 liraya düşüyor, toplamda ise 1020₺ oluyor. Şu an Akakçe üzerinde en uygun 64GB Flash bellek 370 liradan başladığını düşünürsek bence çok fiyat. Alıp kenara atmalık ürün illaha ki bir gün ihtiyaç olacaktır. Güncel fiyatı 700 liraya göre de...
  10. Aydi

Goodram Core 1tb Gen5 M.2 2280 SSD 5999tl

RTX 5070 MSI Inspire 27kdan geri getiriyoruz dimi hoca yanlış olmasın??
  11. Aydi

Fazeon A5120tra Kule Tipi Soğutucu 699 TL

[H3 id='']!!!!![/H3]
  12. Aydi

❌İndirim Bitti! Pny Geforce RTX 5080 16gb Oc Gddr7 84.544,49tl

Sıcak Shitpostlar
  13. Aydi

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Depo işi, gönül işi.
  14. Aydi

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Bu bütçede rakipsiz bir soğutucu fiyatı da gayet güzel seviyeye düşmüş. Son 1 yılın en düşük fiyatı şu anda. Banka kampanyaları veya cashbackler ile fiyatı 5.000 altına düşürebilirsiniz. Siyah: https://amzn.eu/d/02CkPUfE Beyaz: https://amzn.eu/d/0iwQeSHa
Geri