aydinemirrr isimli üyenin son içerikleri

1. A

yüksek performans oyun önerisi

rdr2 tarzı oyunları seviyorum sniper elite tarzı da olur bayılıyorum ama bu ikisini bitirdim canavarlı o tarz oyunları sevmem !
  2. A

yüksek performans pc oyun önerisi

can barlı oyun canavarlı oyun yapmacık oyun sevmiyorum . hayalet falan filan tarzı pek benlik değil rdr oynadım başka hangi oyunlar var o tarz zombili olur ama days gone gibi ?
  3. A

garantiye yolladım bakıyorlarmıdır?

sinerjiden 46 k ya 2 asy önce pc aldım pc de ses sorunu vardı cıızırtı vardı ama sadece oyuna girdiğimde derğil bilgisayarı açtıgım andan irtibaren vardı . garantiye yolladık garantide ayın 27.sinde ellerine ulaşmış şuan ayın 5 i ve hala işlem tamamlanmadı nedir bu ?
  4. A

beyler klavyeye su kaçtı kendiliginden bir yere basti

klavyeye su kacti kendiliiginden bir yere basti kulakliktan ses çıkmıyor nasil duseltebilirim
  5. A

Beyler 4070 ruzen 5 var7500

300 fps valo aliyorum sorun mu var düşüyor 400 den
  6. A

steam açılmıyor sorun ne acaba

beyler steama basıyorum açılıyor altta kaliyor ekrana gelmiyor ne kadar bassam da
  7. A

assassins creed originsde can bari kapaniyor mu

ben can bari olan oyunları sevmiyorum da kapaniyor mu vurduktan sonra can gösteren yer askerlerin cani vs
  8. A

torrentten yeni gelen hazir sistemime oyun yuklesem sıkıntı olur mu

eski bilgisayarima indirdim de hani bu yeni şimdi bozmayalim 4070 bide fps falsn azalmasin durul dururken yavaslamasin
  9. A

tamamdir tesekkurler defender inidrsem
  10. A

hazir sistemime torrentten oyun idirsem assasins creed far cey gibi bisey olur mu
  11. A

4070 ryzen 5 7600 düşük fps

valoda 400 500 arasi bszen 300 400 arasi aliyorum cs de 300 400 arasi aliyorum sizce normal mi bu?
  12. A

beyler 4070 li ryzen 5 7600 lu sistem bugun geldi elime

cs de 350 fps alıyorum cildiricam hicbir ayar yapmadım bios falan ondan mi?
  13. A

ekran karti soket arasi kablo ezilmesi

evde degilim daha
  14. A

ekran karti soket arasi kablo ezilmesi

arkadaşlar yeni sistem satın aldım bugün geldi sistemimde soketin ustunde kablo var ve ekran kartını taktigim zaman vidaladigim zaman kablolar ezilirmi onun icin bosluk var midir ekran ksrti 4070
Geri