Aydınn isimli üyenin son içerikleri

1. A

90bin TL Bütçe Bilgisayar Yardımı

teşekkürler o zaman kasa ve psuda belli oldu
  2. A

teşekkür ederim sağ olun msi modelini ekledim listeye
  3. A

teşekkür ederim gayet net bir şekilde anladım şuanda ancak kafama takılan bir şey var vrmlerin kalitesini nasıl anlyabilirim mesela örnek olarak attığım tuf modeli sizin attığınız msi modeli ve herhangi bir giriş seviyesi x870 ile anlatabilir misiniz rica etsem
  4. A

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-elite-600-curve-tg-850w-80-plus-gold-gen5-4x120mm-argb-atx-siyah-kasa.html böyle yapıncada fiyat gitgide uçuyor ama hayırlısı diyeyim artık hem cooler master kaliteli bir markadır diye düşünmüştüm hemde forumda dolaşırken denk geldim bu nasıldır...
  5. A

bu şimdiki attığınıza forumda 1-2 defa rastlamıştım ben bir kasa arayışına gireyim o zaman teşekkürler tekrardan
  6. A

biraz görüntü için seçmiştim onları bu kadar para veriyoken insan güzelde gözüksün istiyor 😀 1782641350 birde siz ne önerirsiniz hangi parçayı ne ile değişeyim
  7. A

çok teşekkür ederim sağ olun bir de anakartlar arasındaki fark nedir acaba ayrıca o fiyata çıktıktan sonra x870 almak daha iyi olmaz mı bilmiyorum anakartları çok fazla anlamaya çalışıyorum biraz öğretici gibi yazarsanız sevinirim nelere bakmam lazım anakart seçerken
  8. A

öylede fiyat git gide uçuyor açıkçası 90binde bile bütçeyi baya zorluyorum yarın sabah diğer parçalar içinde yorum yaparsanız çok yardımcı olursunuz teşekkürler şimdiden
  9. A

dürüst olmak gerekirse tamamen görüntü ve markaların aynı olması için seçmiştim :D arkadaşda da asusun ekranlı rog modellerinden biri var ekranı gayet kaliteli duruyor ama modelini bilmiyorum maalesef bunda da pek üzeceğini düşünmeden bakmıştım yine de siz daha iyi biliyorsunuzdur muhtemelen...
  10. A

öncelikle merhaba hem mühendislik derslerinde hem de oyun oynarken kullanmak için bir araştırma yapmaya başladım oyun oynarken valorant cs2 oynuyorum genelde ama hikayeli oyun oynadığımda oluyor bunun yanında bir tane laptopum var ama çok iyi olmadığından yanına bir tanede kasa iyi olur diye...
  11. A

Yardım Media Markttan kulaklık değişimi

Kulaklığı değiştirmeyi planlıyorum ancak alındıktan sonra fiyatı 500tl düştü ben degisim yaparken satın aldığım fiyattan mi sayılır yoksa yeni fiyattan mi
  12. A

Yardım Space onedan q45e geçilir mi

Teyzem bana Media Markttan sounscore space one almış 3980tlye yaklaşık 1 hafta önce o zamanda q45 almamasi için orada çalışan biri ikna etmiş şimdi ise degistirmeyi dusunurken bir baktim ki kulaklık 3500tlye düşmüş şimdi değişimi kaç TL'den sayacaklar ya da degistirmeme gerek var mı
Geri