İşlemci elimde bekliyor şuan bütçem kısıtlı orta fiyatlı bir sistem dizmek istiyorum başlangıç seviyesi gibi düşünebilirsiniz 4-5k bütçe düşündüm anakart için
Dostlar elimde amd ryzen 5 8400f var bunu takabileceğim ddr5 sistem toplayabileceğim bir anakart önerir misiniz bütçem kısıtlı ay ay sistemi dizeceğim orta fiyatlı olursa sevinirim
Mousepadi geldiğinden belli çok temiz tutuyorum üzerine ne bir şey koydum ne mouse'u bastırarak oynadım temiz diyebilirim
ha bu arada başka mouse'u mousepad üzerinde denedim hiçbir sıkıntı yok sanırım sorun fare sensörü diye düşünüyorum yani sorun mousepadde olsa sonuçta diğer mouse'da da...
Selamlar dostlar mouse mousepadin üzerinde gayet akıcı bir şekilde kayıyor ama bazı bölgelerinde mouse hareket ettirsem bile imlecim hareket etmiyor farklı bir mousepad denedim onda imlecim gram hareket etmiyor aklımı karıştıran sorun ise şu mousepad'in bazı bölgelerinde gayet akıcı bir şekilde...
Selamlar şuanki işlemcim amd ryzen 5 8400F ama asla fps oyunlarından beklediğim performansı alamıyorum sizce 7800x3d geçmeye değer mi çoğu zaman oyunum takılıyor ve ani fps düşüşleri yaşıyorum (CS2,RUST vb) 7800x3d alacağım kafam rahat olsun istiyorum yayındır video çekmektir vs rahat olmasını...
Cevap için teşekkürler çoğu kulaklık arasından en beğendiklerimden birisi
1752071398
https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h9-mikrofonlu-71-oyuncu-bilgisayar-yayinci-rgb-kulaklik_1622315?ref=akakce&v=1.91.3...