gow 2018 bana göre çok bayıcı ve kötü bir oyun optimizasyonu da kötü uncharted oynamadım ama biraz videosunu izledim bence uncharted daha iyi onun dışında...
Tlou da tam ekran modu olmadığı için direk açamıyorsun çerçeveliye alıp AFMF yi açıp sonra alt+enter yaparak tam ekran yapman lazım hocam bilgin olsun ben...
Dediğim gibi RDR'de resmi destek olmadığından oyun içerisinden değil de Radeon'dan açtığımdan dolayı da olabilir. TLOU'da deneme imkanım olmadı ama hafta...
Valla hocam bende Rx6600 kullanıyorum 60fps alıyorsam AFMF2 açınca 100 lere çıkıyor. Gerçek 100fps mi bilmiyorum ama ben hissediyorum o akıcılığı keza The...
Ben bisiklet aldım arasla getirdiler üzgün mitsubishi arabasıyla adam girdi arabaya koskocaman kutuyu dik bir şekilde yere attı kutu hem sertçe düştü hem...
Zaten ses kayıtlarını alıyordum, onlara güvendiğim için. Pazartesi günü evde yoktunuz, adresiniz yanlış mesajı gelince aradım. Telefona bir hanımefendi...
Ne işsiz insanlarsınız ya. Kampanya dönemi yoğunluğu olabilir az anlayış gösterin. Cimere şikayet etmişsin direk. Haketmişsin. Şimdi paşa paşa git al...
Ön yargı yok , fiyatı düşmüş sınırlı stok yada süre olan ürünlerde gönül istiyor ki ihtiyacı olan faydalansın ama ben ihtiyacımı göremeden al-satçı bir...