Ayet isimli üyenin son içerikleri

1. Ayet

Öneri Samsung Tablet mi Lenevo Tablet mi

Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç ucu değiştirmedim hala on numara evet servisten gelince banada durduk yere uç gönderdiler birkaçtane. Samsungun bundan tek iyi yanı kalemi oda ahım şahım bir fark değil
  2. Ayet

Yardım Ders Çizim İçin Tablet Önerisi

Rica ederim Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın bu paraya alınabilecek en maksimum tablet bu
  3. Ayet

Sorunlu mu anlamıyorum bazen sert basmak gerekiyor ya da ekranı kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için benim için büyük bir sorun değil ama klavye ile yazı yazarken bazen yavaşlıyorum ve sert basmam gerekiyor bende ekranı kapatıp açıyorum hemen öyle devam ediyorum. Ekran bölme çalışıyor bir...
  4. Ayet

dokunmatiği dışında her şeyinden çok memnunum
  5. Ayet

Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

Bende ideatab pro 12.7 var 3k 144 Hz mat ekran dimenstiy 8300 le çok iyi tavsiye ederim
  6. Ayet

Termos Önerisi? Çok Fark Var mı?

Tamam tavsiye ettiğiniz Decathlonu alıyorum zaten yapay zeka da onu tavsiye etti direkt çok sağ olun
  7. Ayet

Yapay zeka sordum O da bunu önerdi ama neredeyse aynı fiyata stanley olunca sanki stanley daha iyiymiş gibi geliyor ben mi popüler kültür kölesiyim 1787516260 Ya 4-5 saatten fazla lazım kütüphanede 4 saat 5 saat kalmayacağım ort 7 8 9 saat yani bu kadar dayansa yeter
  8. Ayet

Açıkçası attığım 1.9 litre olan çok ağır olur hangi boyut almalıyım tam bilmiyorum sizde pipetli mi almalıyım
  9. Ayet

1000tl ye termos önerisi var mı? Sabah kütüphaneye götürcem akşama doğru gelcem yani 1 gün sıcak veya soğuk tutsa yeter açıkçası fazladan para vermek istemiyorum Mesela 1.800tl 2 litre stanley var ama daha ucuza başka bir markanın başka bir modeli olursa onu almak isterim...
  10. Ayet

İşte Bulduğum Parçaları Hızlıca Kaça Satabilirim?

Arkadaşlar işte 3 tane bilgisayar parçası buldum sizce bunları kaça satabilirim? Bunlar dışında Corsair PSU var sanırım 450W
  11. Ayet

Philips Oneblade Balonu

Çene ve boğazı sıfır alıyor mu?
  12. Ayet

Philips Oneblade Balonu

Keşke jilet gibi veya daha sıfır alan makineler olsaydı (var mı bilmiyorum) Bende oneblade braun ve Philips var hiçbiri jilet gibi almıyor ( 5 bıçaklı Big kullanıyorum) sakal ve bıyığım falan tam çıkmıyor biraz tüy gibi çok kalın değil ve çok uzamıyor ama sıfıra sıfır olsun istiyorum 1787400805...
  13. Ayet

....Ajsjjsjsnnsn

Ya ben aslında böyle işlerle uğraşmam falan filan zırvalamışsın yok görüntüledi diye istek atmalar yok arabanın fotoğrafını 2 kere farklı şekilde atmalar yok instadan ilk takip atmak yok kalpli araba hikayesi atmak yok sırf gönderini beğendi diye ilk yazan olmak tam “ulan sonunda bir kızı...
  14. Ayet

Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

Ya sus ağlarım ya
  15. Ayet

Baseus Bass 35 Max Enc 899 TL🔥

Alırsam adam değilim
Geri