Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç ucu değiştirmedim hala on numara evet servisten gelince banada durduk yere uç gönderdiler birkaçtane. Samsungun bundan tek iyi yanı kalemi oda ahım şahım bir fark değil
Sorunlu mu anlamıyorum bazen sert basmak gerekiyor ya da ekranı kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için benim için büyük bir sorun değil ama klavye ile yazı yazarken bazen yavaşlıyorum ve sert basmam gerekiyor bende ekranı kapatıp açıyorum hemen öyle devam ediyorum.
Ekran bölme çalışıyor bir...
Yapay zeka sordum O da bunu önerdi ama neredeyse aynı fiyata stanley olunca sanki stanley daha iyiymiş gibi geliyor ben mi popüler kültür kölesiyim
1787516260
Ya 4-5 saatten fazla lazım kütüphanede 4 saat 5 saat kalmayacağım ort 7 8 9 saat yani bu kadar dayansa yeter
1000tl ye termos önerisi var mı?
Sabah kütüphaneye götürcem akşama doğru gelcem yani 1 gün sıcak veya soğuk tutsa yeter açıkçası fazladan para vermek istemiyorum
Mesela 1.800tl 2 litre stanley var ama daha ucuza başka bir markanın başka bir modeli olursa onu almak isterim...
Keşke jilet gibi veya daha sıfır alan makineler olsaydı (var mı bilmiyorum)
Bende oneblade braun ve Philips var hiçbiri jilet gibi almıyor ( 5 bıçaklı Big kullanıyorum) sakal ve bıyığım falan tam çıkmıyor biraz tüy gibi çok kalın değil ve çok uzamıyor ama sıfıra sıfır olsun istiyorum
1787400805...
Ya ben aslında böyle işlerle uğraşmam falan filan zırvalamışsın yok görüntüledi diye istek atmalar yok arabanın fotoğrafını 2 kere farklı şekilde atmalar yok instadan ilk takip atmak yok kalpli araba hikayesi atmak yok sırf gönderini beğendi diye ilk yazan olmak tam “ulan sonunda bir kızı...