Kullanmadığın telefonlar hakkında güzel sallıyorsun öyle. İPhone 12-13 bile bir kaç maç pubg den sonra ortamı ateşe verecek kadar ısınıyor zaten hele xr ısındığı için inanılmaz donuyor kasıyor.
GM 24 PRO nun zaten işlemci ve kamerasının kötü olduğunu söyledim fark ettiysen ama öyle senin...
GM 24 ün ekranı amoled, 120hz, daha Büyük, 2k, 33w desteği falan var en büyük eksileri işlemci ve kamera. Kamera benim için önemli ama bu bütçelere düzgün bir şey yok belki üzerine ekleyip Magic 7 lite alırım hayallerimin telefonlarından biri
Donanımsal olarak 10k lik telefonda bir şey beklenmez amcamda GM24 PRO var ekran kalitesi olsun 120hz akıcılığı olsun çok çok iyi. Fazla para vermeye gerek yok tam gündelik telefon
1763307860
Hatta 10k bile değil 256gb 9,5k
ben 14-15 yaşında işten gelirken adamın biri kalk ordan kadın otursun dedi yok abi dedim kolumdan tutup tehdit edercesine adam ol dedi annedir o falan zırvaladı yemin ediyorum şoka uğradım. İnsanın çok zoruna gidiyor karşındakinin geri kafalı olması ve sana karşı güç kullanması. Forumdada pp...
Bunlar saçmalıktan ibaret yeri geliyor bazı konuları anlamak günler sürüyor ben mol kavramını 3-4 gündür 4-5 farklı hocadan dinledim soru çözümü izledim yinede tam oturmadı bazı konular belki daha uzun sürecek. Kimyayı 21 günde bitirmek için sadece konu videosu izlemek lazım adam gibi soru...