Biz fuzulev den almıştık arabamızı. Bize 6 ay sonra ayın 15 inde alabileceksiniz denmişti şubeye gittiğimizde bu sefer ayın 30u diyerek geri attılar tüm...
Çok mantıklı bir argüman var. Eğer Belçika da doğsaydın muhtemelen Hristiyan olurdun, İsrail'de doğsan Yahudi olurdun ve körü körüne sabit fikirli şekilde...
Senin kafan yapına göre herkes Apple Samsung incelesin başka bir şey incelemesin. Adam tabii ki sponsorluk alacak 840k abonesi var bu adam 300-400k iken ben...
Furkan Akman iyi biri ben her videosunu izliyorum adam en azından objektif ve ucuz ürünlerinde alıp inceliyor sponsorluk olmadan. Mesut çevik falan sponsor...
One x series s ten ve PS4 PRO dan bile güçlü rdr2 yi native 4k 30fps açabiliyordu diye hatırlıyorum fifa falanda oynanır. Series s bazı oyunlarda 900p lere...
Aga emin ol aradaki fiyat farkına değecek bir şey yok ben geçen gün 2600tl ye dexim 165hz fast ıps aldım.
Aynı fiyata aldığım 75hz samsung ıps i 10a falan...
Lise öyle değil ya tabii okuldan okula değişiyor ama o gün işlenen dersi tekrar edip sonraki günün konularına çalışsa 15-20dk obp minimum 95 olur ama tabii...
Onun için deniz ulaştırma ve iletme mühendisliği okumak gerekiyor daha sonra gemi adamı sertifikası gibi bir şey almak lazım sonrada başka şeyler falan diye...