Ya kardeşim ben sizin fikrinizi mi sordum? Konu sahibi ile tartışırken, herkes yırtık dondan fırlar gibi fırlıyor. Gidin mesaj kasma projenizi başka...
Ben elhamdulillah müslümanım ama müslüman kendi dinine karşı görüş sunulduğu zaman o görüşün doğrusunu hem kendi imanını daha da sağlamlaştırmak hem de...
Yav ne paylaşımı yapmış dine küfür mü etmiş ne var paylaşımda? Günde 10 tane "kızlardan korkuyorum" "kızlarla konuşamıyorum" "sevgilim yok" gibi boş saçma...
Sen kendi işine gelen konularda öğrenmeye açıksın diğerlerine kapalısın.Ayrıca bu forumda konu dışı bölümünde felsefe bölümü var ama siyaset yok.Demekki...
Yazık
“PTT den kağıt gelince görürsün🤡🥸”
sizin gibi yaşı büyükler niye hemen seni şuraya şikayet edeceğim buraya şikayet edeceğim diye zırlıyor neyin...
Hocam attığı linkte Hz. Hızır, Allah(C.C.) emrine göre öldürdüğünü söylüyor başka bir neden verilmiyor ama madem çocuk ilerde kötü bir insan olacak yani...
https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Kehf-suresi/2219/79-80-ayet-tefsiri
Allah aşkına adam akıllı bir şeyi araştırmadan bir şey yazma. Bir sonraki absürd...
bazen gereksiz görünebilir ama soruya kısaca tekrardan bakıp doğru mu gittiğinizden emin olun ben mesela 2 doğru 1 yanlış arıyordum baktım 2 şekildede oldu...