Hani derseniz farka inanılmaz değer 12.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama ana bütçem en fazla 11.000 TL. En az 2K bir monitör arıyorum. Görüntü kalitesi için yenileme hızından taviz veririm minimum 165Hz alabilirim önemli nokta görüntü kalitesi. Tavsiyeler nedir? Yapay zeka 'MSI MAG 274QPF E20' önerdi.
Adam 5060 ti önermiş
Çözümünüz güvenli moda alıp ddu ile silip en son çıkan sürümden bi öncesini indirip otomatik güncellemeyi kapatmanız. Windows Uptade'yi de kapatmayı unutma.
Hala 12GB vram koyan nvidia yalıyorlar yorumlarda, adam geliştiricilere kızıyor. Oldu yavrum öyle optimize etsinler ki rt full her şey açık gta 6'yı 12 gb vraminizle oynarsınız. Oynayamazsanız rockstarın suçu :)
Babacım oled dedigin iş bir kere alacaksın tam alacaksın. 20 bine o süper oled deneyimini yaşatmazlar adama illa bi yerden bi eksiği olur. Biriktirin paranızı veya 6-9 taksit kovalayın 30 bin civarına süper monitörler var bir kez al uzun yıllar kafan rahat olsun.
6950 taş gibi karttır kullanmak için aldın muhtemelen. 9070xt alana kadar birikim yapman lazım bence yaptır bakımını için rahat olsun. Profesyonel bi yerde yaptırman iyi olur. Sorması ayıp kutu fatura var mı ne kadara aldınız?
Ram al ram zam dalgası falan olur daha hayal olurr. Psulardan korkmayın artık bi çoğu belirli standartlarda üretiliyor en kötü 2 sene götürür zaten o psu seni. Psu dedigin 5 bin liralık mevzu bulursun bi yerden 6 taksit alırsın
Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead Pro ve şimdi de AirPods Pro 2 kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Sorun sizle alakalı olabilir mi? Belki de özenli kullanmıyorsunuz. Ona bakarsanız birden sürücüleri ölen 50mm'lik sony kulak üstü kulaklıklar da kullandım zamanında