ayetullah58 isimli üyenin son içerikleri

1. ayetullah58

11.000tl'ye Monitör Önerisi

Hani derseniz farka inanılmaz değer 12.000 TL'ye kadar çıkabilirim ama ana bütçem en fazla 11.000 TL. En az 2K bir monitör arıyorum. Görüntü kalitesi için yenileme hızından taviz veririm minimum 165Hz alabilirim önemli nokta görüntü kalitesi. Tavsiyeler nedir? Yapay zeka 'MSI MAG 274QPF E20' önerdi.
  2. ayetullah58

27" 2k Ips Monitör Önerisi

Bende 10k ya kadar bakıyorum ai MSI 274QPF E20 önerdi ona bakıyorum
  3. ayetullah58

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

ben ancak böyle yan bağlayabildim 3 tane vida tutuyor
  4. ayetullah58

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Kasaıza sığsa bile ana kartınızın mosfet soğutucularına dikkat edin
  5. ayetullah58

9070 XT Reset Sorunu

Adam 5060 ti önermiş Çözümünüz güvenli moda alıp ddu ile silip en son çıkan sürümden bi öncesini indirip otomatik güncellemeyi kapatmanız. Windows Uptade'yi de kapatmayı unutma.
  6. ayetullah58

12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Yalayanlara lafımız kaç yaşındaki adam neden üstüne alınıyor kardeşim?
  7. ayetullah58

12gb Rtx 5070 Rezilliği 😂

Hala 12GB vram koyan nvidia yalıyorlar yorumlarda, adam geliştiricilere kızıyor. Oldu yavrum öyle optimize etsinler ki rt full her şey açık gta 6'yı 12 gb vraminizle oynarsınız. Oynayamazsanız rockstarın suçu :)
  8. ayetullah58

🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

Farkındayım da donanım gibi sürekli güncellenecek bir şey değil bence. Bir kez şartları zorlayıp en iyisi alınmalı mutlaka 1787333559 MO27U2
  9. ayetullah58

🔥İndirim 💥 Samsung G5 OLED G50sf - 16.960 TL (En Düşük Fiyat) 💥

Babacım oled dedigin iş bir kere alacaksın tam alacaksın. 20 bine o süper oled deneyimini yaşatmazlar adama illa bi yerden bi eksiği olur. Biriktirin paranızı veya 6-9 taksit kovalayın 30 bin civarına süper monitörler var bir kez al uzun yıllar kafan rahat olsun.
  10. ayetullah58

Ekran Kartı Önerisi (Lütfen Yardım Edin)

Yazılım yetersiz diyenler israilli nvidia ajanları. Dünyada 9070 ve 9070xt ikilisinden daha fp bir kart yok bulunmuyor bulunamayacak
  11. ayetullah58

Macunu Yenirler Miydiniz?

6950 taş gibi karttır kullanmak için aldın muhtemelen. 9070xt alana kadar birikim yapman lazım bence yaptır bakımını için rahat olsun. Profesyonel bi yerde yaptırman iyi olur. Sorması ayıp kutu fatura var mı ne kadara aldınız?
  12. ayetullah58

Psu Mu Ram mi Geliştirmeliyim

Ram al ram zam dalgası falan olur daha hayal olurr. Psulardan korkmayın artık bi çoğu belirli standartlarda üretiliyor en kötü 2 sene götürür zaten o psu seni. Psu dedigin 5 bin liralık mevzu bulursun bi yerden 6 taksit alırsın
  13. ayetullah58

❌İndirim Bitti! Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead Pro ve şimdi de AirPods Pro 2 kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Sorun sizle alakalı olabilir mi? Belki de özenli kullanmıyorsunuz. Ona bakarsanız birden sürücüleri ölen 50mm'lik sony kulak üstü kulaklıklar da kullandım zamanında
  14. ayetullah58

Öneri Atk Battle Axe Pro Alternatifi Gamepower Asura Kontrolcüsü Satışa Sunuldu. 🎮

Güzel görünüyor da şu kaplamaları yapmasalar olmaz di mi? Çocuk oyuncagına çeviriyor gamepadı. Neyse beitong kp20 kaptık 1000 liraya devam.
Geri