Ayhan Kose isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım 40 TL ye oyun önerir misiniz?

disco elsyium, ryse son of rome
  2. A

45 k ya RTX 4070 li sistem

öner için teşşekür ederim hocam ancak Nvidia ekran kartı öncelikli tercihim
  3. A

Steam sepetim nasıl? Önerilerinize açığım

ekleme fırsatın varsa 34 TL'ye Metro Exodus çok iyi fiyat
  4. A

45 k ya RTX 4070 li sistem

Arkadaşlar merhaba bir kaç siteye baktım ve araştırma yaptım, gamegaraj Arcade 9A msi rtx 4070 e düşürülmüş, ssd ve Psu güçlendirilmiş şekilde alabilirim yaklaşık 48 kya denk geliyor veya Gamin gen tr Elite White-4070 sistemini çift ram olacak şekilde ve Psu daha güçlü olacak şekilde alabilirim...
  5. A

Yardım G-Sync nedir? Bu monitör alınır mı?

Tam olarak aynı şey olmasa da benzer
  6. A

2K 27'' Monitör Önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-1ms-wqhd-freesync-g-sync-oyuncu-u-fiyati,1306451468.html Ben de aynı özelliklere sahip monitor alacağım bunu düşünüyorum bak istersen
  7. A

200tl steam oyun önerisi

Zor oyun istersen 144,50 TL'ye Sekiro iyi fiyatta hatta yanına 34 tl Metro exodus da alırsın
  8. A

Yardım G-Sync nedir? Bu monitör alınır mı?

Tam olarak emin değilim ancak bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla G-sync Nvidia ekran kartlarıyla uyumlu görüntüde bozulma yırtılma vs olmasını engelleyen bir sistem ancak dediğim gibi detaylı bilmiyorum.
  9. A

Steam 350 TL Oyun Önerisi

Kar karıştırmışım aklımda 349 kalmış pardon
  10. A

Steam alışveriş sepetim sizce nasıl ?

Oynamadıysan bir şeyleri çıkartıp Metro exodus alabilirsin 34 TL'ye
  11. A

Steam 350 TL Oyun Önerisi

Yanına oynamadıysan Elden Ring veya Spider man alabilirsin o fiyata
  12. A

45k civarı rtx 4070 li sistem

Arkadaşlar merhaba bir kaç siteye baktım ve araştırma yaptım, gamegaraj Arcade 9A msi rtx 4070 e düşürülmüş, ssd ve Psu güçlendirilmiş şekilde alabilirim yaklaşık 48 kya denk geliyor veya Gamin gen tr Elite White-4070 sistemini çift ram olacak şekilde ve Psu daha güçlü olacak şekilde alabilirim...
Geri