Gigabyte anakartlarım sürekli bozuluyor ekran kartı slotu kendisini sıfırlama oyunlarıma crash verdirme gibi sorunum var garantiye gönderirsem en az 10 gün bekleyeceğimden yenisini alıp eskisini tamir ettirip satmayı düşünüyorum şuan ki anakartım
GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4...
sosyal medya üzerinden çekilen bütün paraların vergisini vermekle zorunluyuz aksi taktirde ceza ile karşılaşabilirsiniz. Ama vergi ödemek isterseniz 29 yaşında altındaysanız bağ-kur sorunu karşınıza çıkmaktadır.
1706103669
bütün videoları izledim dostum genç girişimci belgesi alarak 1 yıl...
Merhaba arkadaşlar, sosyal medyada örneğin YouTube, Twitch vb. sitelerden kazandığımız paraları çekmek isteyen kişilerin vergilerini nasıl ödedikleri konusunda bilgisi olan var mı? Ödemeden çeken kişilere vergi cezası uygulanıyormuş veya vergisini ödemek isteyen kişilerin karşısına Bağ-Kur...
Merhaba arkadaşlar uzun süredir GPU ile ilgili sorunlar yaşıyorum ekran kartım eskisi gibi stabile çalışmıyor hem GPU kullanımı olsun hem FPS konusu olsun beni artık sorunlardan mahrum bırakmıyor sorunum bilgisayara format attıktan sonra GPU aygıt örneği hatası almaya başladım aldığım oyun FiveM...