Ayhan_.d isimli üyenin son içerikleri

1. Ayhan_.d

Yardım GrandRP normal gta açılıyor

Bilgisayara bugün grandRP kurdum oyna butonuna bastığımda normal gta 5 ve yanında Rockstar game launcher açılıyor normalde rage multiplayera atması gerekmiyormuydu ve nasıl çözebilirim Bilgisayarı kapat aç vs. yaptım
  2. Ayhan_.d

Yardım Casper excalibur mu HP Victus 16 mı

Teşekkür ederim 3 gün önce victus 16 aldım en azından şimdilik memnunum
  3. Ayhan_.d

Uyardığınız icin teşekkür ederim peki neden cok memnun değilsiniz?
  4. Ayhan_.d

Sadece amozonda var attığınız modelede bakarım ancak excalibur konusunda ne diyorsunuz
  5. Ayhan_.d

Throttle sorununu watt kısıtlayarak çözemezmiyiz
  6. Ayhan_.d

Bu cihaz değil hocam işlemcisi ve ekran kartıda farklı ben 4060 ve i7 13. Nesil olan bi laptop söylemiştim
  7. Ayhan_.d

Hocam baktığınız videoda victus 16 mı daha düsük
  8. Ayhan_.d

Bende soğutması iyi diye biliyorum forumu gezdiğimde de azınlık bir kesim soğutması kötü diyor dereceler olarak ne kadar fark vardır sizce
  9. Ayhan_.d

Yakın zaman içinde (max 1 hafta) laptop alacağım aklımda iki tane seçenek var ben ilk başta victus 16 4060 i7 14700hx düşünüyordum ancak mağazada olmadığı için bana alternatifi başka bir cihaz önerdiler tek farkı işlemcisi birde victus alma casper al diyen birkaç danışman oldu o yüzden kararsız...
  10. Ayhan_.d

HP Victus 16 Ekran kartı kaç watt

bütçe max 60 bin daha üstüne çıkamam
  11. Ayhan_.d

evet epeyde de yazmıyor 4060lar falan genelde 100 wattın üstünde bu kaç watt diye merak etmiştim peki alınır mı? sence
  12. Ayhan_.d

Ürün linki bu bilgisayarın ekran katı kaç watt sitesinde bulamadım bide sizce alınır mı? veya alternatif ne önerirsiniz
  13. Ayhan_.d

Papara edu card kapatılırsa okul girişlerinde sorun olurmu

hem okula giriş hemde normal kullanım için edu kart verilmişti doğrulanmış hesaba geçebilmem için edu kartı kapatmamı istiyor edu kartı kapatırsam okula giriş için kullanmaya devam edebilirmiyim
  14. Ayhan_.d

Instagram İnstagramda kimseye mesaj atamıyorum

internet sağlayıcının hangi firmainternet sağlayıcının hangi firma 1730217482 bende şuan aynı sorunu yaşıyorum 5 saattir falan bende mesaj gönderemiyorum fotoğraflar gidiyor ama reelsler ve mesajlar gitmiyor birde tarayıcıda sorun yok
  15. Ayhan_.d

Instagram hesapta kaydetme butonu

3 noktaya tıklayınca gözüküyor ama bu şekil daha hızlı erişildiği için böyle olmasını istiyorum iki fotoğrafta farklı hesaptan çekildi ve tüm videolarda aynı şekilde
Geri