AyhanCagatay isimli üyenin son içerikleri

1. A

1tb ssd önerisi acil

Arkadaşlar ssd önerisi lazım anakartım msi pro B650M-B DDR5
  2. A

25k ve altı ddr5 sistem önerir misiniz

bütçem en fazla 25k arkadaşlar hazır sistem önerebilir misiniz ddr5 olursa güzel olur şimdiden teşekkür ediyorum.
  3. A

Fc 25 kendi kendine kapanıyor

Fc 25 hata vermeden kapanıyor squad battlede kapanma söz konusu değil ama rivalste championsta belli bir süre geçtikten sonra herhangi bir hata vermeden kapanıyor ea uygulaması açılıyor daha önce hiç yaşamadım böyle bir durum ilk defa bugün oldu emin olmak için denedim 3 defa .
  4. A

Yardım Marvels spider-man Remastered bilgisayarımı kapatıyor?

Bende aynı sorun var çözebildiniz mi miles moraleste de aynısı oldu bende elran kartımız aynı
  5. A

24 25k arası fp sistem önerisi

30k olsaydı gerçekten iyi olurdu ama maalesef işte şartlar bu sistemi düşünecem ama gainward iyi değil diyorlardı çok fark eder mi misal asus ile
  6. A

24 25k arası fp sistem önerisi

Maksimum 26k ya çıkabilirim eklemelerle beraber arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim .
  7. A

Sizce bu sistem nasıl

Peki işlemci sıcaklığı 7500f in sıcaklığı yüksek değil mi soğutucu almaya gerek var mı benim bütçem sıvı soğutma almaya yetmiyor maalesef
  8. A

Arkadaşlar sizce nasıl

Bu attığın sistem iyi yeterli mi yoksa 23 25k arası daha iyi bir sistem biliyor musun ?
  9. A

Arkadaşlar sizce nasıl

https://www.itopya.com/dragon-school-intel-core-i5-12400f-msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-16gb-ddr4-512gb-_h26777
  10. A

25k ya hazır sistem önerileriniz var mı arkadaşlar

Arkadaşlar 25k gibi bir param var şu an sadece kasa için 25 civarı sistem önerileriniz var mı ben ben anlamıyorum
Geri