AyhanKaaN isimli üyenin son içerikleri

1. AyhanKaaN

Hazır sistem takılma-drop sorunu

Oyun inş HDD'ye kurulu değildir.
  2. AyhanKaaN

İşlemcim 30 saniye içerisinde 100 dereceye çıkıyor.

2 ay önce yapılan işlemde İşlemci fanının işlemciye denk gelen plakası tam sıkılmamış olabilir. Tam sıkılmamış veya oturmamışsa oradaki macun 1 2 ay plaka ile işlemci arasında idare etmiş sonra akıp gitmiştir. Şu an fanın işlemciye temas etmiyor. yoksa 20 saniyede onu 100 dereceye çıkarmak...
  3. AyhanKaaN

Ayarları değiştirsemde fps değişmiyor ve olması gerekenden fpsten düşük alıyorum

Ram'ların frekansında çalışmıyor olabilir mi ? 1732570985 senin işlemcin her türlü daha fazla fps alır valorant'ta L3 bellek daha fazla
  4. AyhanKaaN

Çözüldü✓ Ethernet kablosu önerisi

Uzunluk 100m geçince kablonun iletim gücü zayıflıyor ama bunu internetinin verdiği 500 1000 mbps ile anlayamazsın. Serverlara bağlantılarda 100m üstü tercih edilmiyor. 20 30m cat-5 cat-6 internet açısından hiç sıkıntı yaşamazsın. Tabi kabloda kedi gözü (kıvrılmadan dolayı eziklik) olmadıkça.
  5. AyhanKaaN

Işın izleme ( Ray Tracing ) Açınca Oyundan Atma Problemi Çözüm Yöntemim

Öğrenmenin yaşı yok bir şey daha öğrendim.
  6. AyhanKaaN

Işın izleme ( Ray Tracing ) Açınca Oyundan Atma Problemi Çözüm Yöntemim

Merhaba Arkadaşlar, 2. paragraf; Problemin bendeki çözümü ve denemek isteyenler 2. paragrafa geçsinler. 1. paragraf; Başıma gelen ve çözüme ulaşmak için denediğim yöntemler yazıyor. 3. paragraf; Neden çöküyor acaba ? 1 sene önce buradan kampanyaları takip ederek aldığım hazır sistem...
  7. AyhanKaaN

Yardım Sistem ekran kartını kullanmıyor ve "NVIDIA bağlanılamıyor" hatası veriyor

Geforce experience şu an ekran kartı kullanım yüzdesi ve güç tüketiminini göstermiyor. Hata var. CPUID HWMonitor kullanarak oyunlarda çektiği güce bak
  8. AyhanKaaN

Yardım Kablonet ve TürkNet Fiber Altyapı Sorgulama Sonuçları

bölge bölge değişir benim bölgede kiralıyor. gider başka bölgede pahalı gelmiştir kiralamaz. illa Türkiyenin her yerinde kiralayacak diye bir şey yok. Kullanıcı potansiyelini kadıköylde fazla görür kadıköy için kiralar. Beşiktaşta az görür kiralamaz. Beşiktaş için sözleşmem yok der. Ama isterse...
  9. AyhanKaaN

Evet şirkete güven bence de. Atmayayım atmayayım dedim ama zorla attırdın şunu. Bu telekomun kilitli santral odalarına giriş kartı. Kendi bölgemde de kime ne kadar kaç hızında port ayarlayacağıma da ben karar veriyorum. Oldu mu kardeşim
  10. AyhanKaaN

İşin sözlük tanımı Radiyo Frekansları tasarım mühendisi. Yaptığım iş baz istasyonlarının birbirleri ile haberleşmeleri. Gsm frekanslarının çakışmasını önleyerek baz istasyonlarının randımanlı kapsama yapmasını sağlamak. Halk dilinde; Baz istasyonlarındaki o anten buraya baksın, şu anten buraya...
  11. AyhanKaaN

Sınırlı bilgin ile gelip yanlış bilgilendirme yapmışsın diyorsun. Tam adamına çattın Türk Telekom altyapı sistemleri-santral ve baz istasyonlarında RF Mühendisi olarak çalışıyorum. Sadece vdsl kullanıyormuş. Bak sen. Veriyoruz kardeşim fiber de veriyoruz vdsl de veriyoruz air de veriyoruz...
  12. AyhanKaaN

modemin 300 verebiliyor demekki bu koşullarda en fazla. sen 250 kullanırken zaten 300 sınırına yaklamadığın için sorunu farkedemiyorsun. ama hızını 500 yaptığın zaman modeminin yetersiz kaldığını anlıyorsun. koca koca markalar neden bir sürü antenli modemler yapıyorlar :) dediğim gibi o...
  13. AyhanKaaN

FTTH dairene kadar fiber getiriyor. evindeki modemden internete giriş yapıyorsun 1000m kullanabiliyorsun. Diğerinde binadaki switchden sana cat-6 kablo çekiyorlar. switch çıkışı önemli çoğunlukla şu an 100m çıkışlı switchleri kullanıyorlar. yeni yeni 1000e geçmeye başladılar. internetten kontrol...
  14. AyhanKaaN

wifi ile test ettiğin zaman araya bir sürü etken girer. 5G frekansını kullandığını varsayıyorum. Kullandığın 5g kanalı frekansı. kanal kontrolcü frekansı. paketleme boyutu. aynı frekanstaki başka evlerdeki modemler. her şey bozar wifi sinyalini. Bence 300 mps güzel alıyorsun. çünkü verilen...
  15. AyhanKaaN

Freedos laptoba Windows 11 kuramıyorum?

diskpart list disk select disk 0 list partition select partition 1 active şunu dene sonra bana bir ekran görüntüsü atar mısın
Geri