Aykan23 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Clash of clash altın bilet yok?

Merhaba bir süredir oyuna ara verdim oyuna girdim 1 haftadır oynuyorum ve ss deki gibi altın bilrt yok gorevlerden haydi butanuna basinca bile acilmiyo sildim yükledi Herseyi yaptim neden
  2. A

Ayin 15 ine kadar gelen epic indirimleri

15 nisana kadar gelmiş olan epic gamsde ac oyunlsri var tabii ki bende alicam fakat hangi oyunu almaliyim bilemiyorum mirage alcam fakat bütcem o kadar yok mirage dişinda 1 tane oyun alacağim o oyun hangi ac oyunu olmali?
  3. A

SteelSeries Arctis Nova 1 Multi-system Oyun Kulaklıği Alınır mı??

https://www.trendyol.com/pd/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-p-356357381?boutiqueId=61&merchantId=220053&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.2 bunu allmayi dusunuyorum kullanan varmi rahatmi gorsleriniz neler dayaniklimi biraz sakarimda
  4. A

Steelseries Arctis Nova 1 Alınır mı??

Steelseries Arctis Nova 1 almayi dusunuyorum rahatmi ses kalitesi nasil mikrofon kalitesi nasil? https://www.trendyol.com/pd/steelseries/arctis-nova-1-multi-system-oyun-kulakligi-p-356357381?boutiqueId=61&merchantId=220053&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.2
  5. A

pc den xbox valheim 100 tl alinir mi?

xboxda 100 tl olan valheim alinir mi? severmiyim guzelmi arkadasimdada var heralde tek oynanirmi saarmi?
  6. A

mikrofonlu kulaklik onerisi

mikrofonlu bir kulaklik onerebilir misiniz ?
  7. A

mouse pad onerı 360 tl butce

360tl butcem var mouse pad onerırmısınız mausum kablolu bıde
  8. A

Xbox oyun indrimleri konsol

Xboxda indirim var yine konsolda rdr2 almistim 152 TL'ye cup head var başka hikayeli oyun ne önerirsiniz bide mafia defint edition var
  9. A

epic games kalan paraya ne aliyim

Tm
  10. A

Bakiyim epicden oyun yollanıyomuydu bilmiorum ki
  11. A

Alirsan niye oynamiyim
  12. A

Ya çalinan hesapta bitirmiştim şuan yok 1704661897 Cp77 alcam zaten ama dlcli pakete gücüm yetmiyo ss e bakmaidinmi?
  13. A

Onu daha iyi bi zamanda almayı dusunüyorum indirimlerdne yararlanican simdi teşekkürler 1704661720 Sebep? 1704661835 Niye oyniyim?
  14. A

Aklimdakilerle işlemde intel i7 10. Nedil ekran karti gefirce gtx 1650 ti 1704661525 He kb ama bende onu sonrada alabilirim die pek bakmadım indirimdekiler hep gelmiyoua ondan dedim sizce dead island2 Alınır mı? kalan parayla? Yetmio aslinda ama zorlasam alirim belki? 1704661587 Oda var😅...
Geri