Aykiriman isimli üyenin son içerikleri

1. A

Isıtıcı olarak ne alınmalı

25 m2 alan için ısıtıcı önerileriniz nelerdir? bir kaç ürüne baktım şu an için [H3 id='Xiaomi+Mi+Smart+Space+Heater+S']"Xiaomi Mi Smart Space Heater S" [/H3] almayı düşünüyor gibiyim aylık tüketime bakıldığında 8 10 saatlik kullanım da ekonomikte bir ürün. Sizin önerebileceğiniz ürünler var...
  2. A

🔥İndirim TRENDYOL GO YEMEKTE GEÇERLİ 450/250TL İNDİRİM KODU ALMA 🔥

Mesajların rahatsız ediyor konu dışı ve insanları bir şeylerle itham ediyorsun senin haddine de vazifene de değil bilader senin konu dışı mesajlarını görmek zorunda değil kimse.
  3. A

🔥İndirim TRENDYOL GO YEMEKTE GEÇERLİ 450/250TL İNDİRİM KODU ALMA 🔥

Senin görevin mi? Raporla geç yanlış bir şey varsa Görevi olan - İşi bunları denetlemek olan gerekeni yapar. Üzerinize vazife edinmeyi ne kadar çok seviyorsunuz :)
  4. A

Çözüldü✓ Bu İndirimde 10 taksit Game Garaj Elite S4 Aldım Değer mi?

Peşin alacak gücün yoksa kapa gözlerini yat güzel sistem almışsın. Peşin alacak gücün varsa düşün uykusuz kal seçenek senin :)
  5. A

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

açıkcası çok güven vermiyor parçalar net değil orada sadece 16 gb ram yazmış çiçek mi çıkar böcek mi çıkar bilinmiyor itiraz etsen biz sana çiçek vaad etmedik de diyebilirler para veriyoruz çok üstü kapalı işlerden fayda görmedim ben
  6. A

Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

yine istediğim gibi çıkmadı yarın hepsi buradadan 9060 xt 10 taksitli alıp kalan parçaları 3 5 taksitli 30 35k ya bir sistem çıkaracağız mecbur :D
  7. A

Kasım indirimleri yalanı, Hazır sistemlerde zam üstüne zam!

Ben dahil bir çok kişinin beklediği kasım indirimleri geldi. Eşime bir bilgisayar toplayacaktık dedik ki indirimler başlayacak buradan güzel bir sistem alalım o şekilde daha rahat olur kafamız hem de ufakta olsa biraz ucuza mal ederiz diye düşündük. Fakat kasım ayı içerisinde başta itopya...
  8. A

🔥İndirim GamingGenTR Kasım İndirimleri

https://www.gaming.gen.tr/urun/384744/thermalright-assassin-x-120-refined-se-argb-tl-c12c-s-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 5600 için uyumlu sanırım bu alayım bari eşimin pc de hala stok soğutucu var alev alev kasa ^^
  9. A

İncehesap gaming gecesi

https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/ şu indirimdekilerden daha kasayı vento yapıp al geç
  10. A

🔥İndirim Gamegaraj 7500F-5060Ti 16GB-32GB RAM-1TB SSD 42499₺ Peşin Fiyatına 9 Taksit !!!

Yorumları okuyorum genelde bu tür paylaşımlara hep aynı kişiler olumsuz şeyler yazıyor daha ucuza aynı özelliklerde olan sistemleri taksitle almaya kalktığınızda 45k 50k aralığında ödeme çıkarıyorlar size. Herkesin nakit akışı farklı ihtiyacı olanlar için çok güzel fırsatmış ve bitmiş. Alanlar...
  11. A

R5 5600 RX 7600 vatan hazır sistem alınır mı

ikinci el RX 6700 XT (8000 TL civarı) + tüm parçaları tek tek sıfır alırsanız 21.000 civarına düşüyor kasa
  12. A

R5 5600 RX 7600 vatan hazır sistem alınır mı

Bütçe olsa bu sistemde güzel erken kasım indirimlerinde listelenmiş; https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-225f-rtx-5060-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  13. A

35-40 bin arası hazır kasa arıyorum örneğin;

Cuma geceleri indirime girebilir
  14. A

Sıfırdan kasa topluyorum öneri ve destek talebidir.

Karışık olabilir beyaz diye düşündüm ama fark etmiyor bütçe 30k
  15. A

Sıfırdan kasa topluyorum öneri ve destek talebidir.

+RX 9060 XT PURE 16GB Ekran kartı aldım, ekran kartı beyaz. +R5 7500F işlemci aldım. Anakart, Ram, Soğutucu, SSD ve Kasa ne alabilirim önerileriniz nelerdir? (ucuz olması önceliğim) F/P.
Geri