Koltuk kaplaması kolaylıkla sökülebiliyor. Sökülmese bile kılıf ile halledilecek şeyleri dert etmenin anlamı yok bence. Bunun bandında özelliklere sahip koltuklar 20-25k arasında. Bi koltuğun ayak koyma yeri var diye nasıl 20k olabilir arkadaş mantıklı mı
durumunu izah edip bir video oynatıcı ( Youtube) sitesine yükleyip hem onun linkini hem de yüklediğiniz bir bulut'un linkini ekleyip gönderin. Gerekirse Kargo adresi isteyin videoyu Dvd'ye ya da USB yazdırıp kargolayın
Hocam g65b va panel ondan düşündürüyor
1761081805
Trendyoldan 2 gün önce aldım ama satıcı ölü pixel, ışıksızması vs durumlarında yetkili servis in raporunu beklerim dediği için iptal ettim. Bu süreçle uğraşmak istemedim
Merhaba arkadaşlar, Bütçe 13.000-15.000'e kadar 13 olursa daha iyi olur. Ölü pixeldir ışıksızmasıdır uğraşmak istemiyorum. 27" 2k 240hz IPS panel bi monitör önerisi istiyorum.
Samsung G65B'e aklım bi gidip geliyor ama VA olduğu için emin olamıyorum.
Yorumum güncel fiyatlara bakılmadan yapılmıştır.
İşlemci tartışmasız iyi ama 9700x de işini fazlası ile görür değerlendirebilirsin.
Anakartı x serisinden B serisine çekebilirsin bence x serisi ile b serisi çok farklı değil. X serisi soket sayısı olarak avantajlı eğer her soketi kullanırım...
Teşekkürler destek aparatından kaynaklı öyle duruyor demek ki. Bende Asus tuf serisi anakart var pcie slotu diğer anakartlara göre bir Slot aşağıda bu da gpunun alt fanlara sıfıra sıfır oturmasına neden oluyor.
Ayrıca oynadığını oyun nedir bu sıcaklık değerlerinden önce