aykut407 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Hepsiburada indirimi devam eden ürünü mü zamlıyor?

cimere yaz kanıtların ile direkt cezai işlem yiyorlar
  2. A

Aynı Monitör Farklı Fiyat

Panel farklıdır belki
  3. A

❌İndirim Bitti! Zio Warrior Adonis Oyuncu Koltuğu - Kırmızı 5699₺

Koltuk kaplaması kolaylıkla sökülebiliyor. Sökülmese bile kılıf ile halledilecek şeyleri dert etmenin anlamı yok bence. Bunun bandında özelliklere sahip koltuklar 20-25k arasında. Bi koltuğun ayak koyma yeri var diye nasıl 20k olabilir arkadaş mantıklı mı
  4. A

❌İndirim Bitti! Zio Warrior Adonis Oyuncu Koltuğu - Kırmızı 5699₺

ben bunu aldım dün geldi ve kurdum. Özelliklerine göre bence gayet iyi duruyor. Rahatlığı da güzel şimdilik tam alışamadım doğal olarak ama bakalım
  5. A

İade için kargo açılış videosunu nasıl gönderebilirim?

durumunu izah edip bir video oynatıcı ( Youtube) sitesine yükleyip hem onun linkini hem de yüklediğiniz bir bulut'un linkini ekleyip gönderin. Gerekirse Kargo adresi isteyin videoyu Dvd'ye ya da USB yazdırıp kargolayın
  6. A

27" 2k 240 Hz IPS Monitör Önerisi -

Yok hocam bunun ML1A serisi daha iyi panel olarak.
  7. A

Hocam g65b va panel ondan düşündürüyor 1761081805 Trendyoldan 2 gün önce aldım ama satıcı ölü pixel, ışıksızması vs durumlarında yetkili servis in raporunu beklerim dediği için iptal ettim. Bu süreçle uğraşmak istemedim
  8. A

Hocam 27" yazmayı unutmuşum
  9. A

Merhaba arkadaşlar, Bütçe 13.000-15.000'e kadar 13 olursa daha iyi olur. Ölü pixeldir ışıksızmasıdır uğraşmak istemiyorum. 27" 2k 240hz IPS panel bi monitör önerisi istiyorum. Samsung G65B'e aklım bi gidip geliyor ama VA olduğu için emin olamıyorum.
  10. A

Monitör tavsiyesi 2k 240h üzeri 27 inç ıps

Son durum nedir hocam önerir misin ? Monitörden memnun musun?
  11. A

Dizmeyi düşündüğüm sistemim için yorum/önerilerinizi bekliyorum

Yorumum güncel fiyatlara bakılmadan yapılmıştır. İşlemci tartışmasız iyi ama 9700x de işini fazlası ile görür değerlendirebilirsin. Anakartı x serisinden B serisine çekebilirsin bence x serisi ile b serisi çok farklı değil. X serisi soket sayısı olarak avantajlı eğer her soketi kullanırım...
  12. A

TEMU sipariş iptal etme/fotoğraf makinesi öneri

TEMU ilk alışverişinda bu olay olabiliyor
  13. A

🔥ASUS Prime AP201 Tempered Kasa 2599TL KOŞ!🔥

hoş olmuş hocam ama 1742379291 parça listesi var mı ?
  14. A

🔥ASUS Prime AP201 Tempered Kasa 2599TL KOŞ!🔥

Teşekkürler destek aparatından kaynaklı öyle duruyor demek ki. Bende Asus tuf serisi anakart var pcie slotu diğer anakartlara göre bir Slot aşağıda bu da gpunun alt fanlara sıfıra sıfır oturmasına neden oluyor. Ayrıca oynadığını oyun nedir bu sıcaklık değerlerinden önce
Geri