aykutartzz isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kulaklığı telefona uyarlama

Beyler elimde gamepower kizaru var USB girişli ben bunu telefonda da kullanmak istiyorum fakat nasıl bir dönüştürücü alacağım hakkında bilgim yok yardımcı olur musunuz
  2. A

Laptop um sürekli açılıp kapanıyor

cihaz sürekli windows ekranına gelmeden üreticinin(samsung) anakart başlatma ekranına kadar gelip tekrar kendini boot ediyor, boot seçeneklerinin hepsini denedim fakat yine de durum aynı sorun nedir acaba ?
  3. A

5-6 k bandında oyuncu laptopu

Ben yanlış anladım kusura bakmayın zoom vesaire için kullanılacak ofis bilgisayarı tarzında
  4. A

5-6 k bandında oyuncu laptopu

Beyler 5bin lira 6bin lira bandında oyuncu laptop önerilerini bekliyorum gündelik de uzmiyicek FPS oyunlarında iyi performans vermesi önemli
  5. A

0x803fa067 hatası alıyorum

pc ye format attım fakat 0x803fa067 etkinleştirme hatası alıyorum acill yardım
  6. A

SSD yazma hızım düşük çıkıyor

Şuanda adata xpg sx8100 kullanıyorum read ım 3100 küsür çıkarken write 400küsür çıkıyor fakat vadedilen değerler 2500dü sebebi nedir nasıl hızlandırabilirim ?
  7. A

PC açılırken kapanıp tekrar açılıyor

Bilgisayarın güç düğmesine bastığımda açılıyor gibi olup fanlar dönüp tekrar kapanıyor ve 1 2 sanıye sonra kendini tekrardan başlatıyor sebebi nedir ?
  8. A

Maksimum 500tl bütçe ile psu önerisi

çok teşekkür ederim reis
  9. A

peki hocam xpg pylon nasıldır sessizlik bakımından ve gerçek 80+ sertifikalımıdır
  10. A

Başlıkta da yazdığım gibi maksimum 500tl ye çok sesli çalışmayan ve 80+ sertifikalı psu önerilerinizi bekliyorum not : sessiz olması önemli :)
  11. A

Önüne gelen youtube kanalının bilgisayar toplama profesörü olması

kanka izledim ve bende kanser oldum ciddi ciddi diyor birde bunları
  12. A

CAT 6 KABLO HIZ ARTTIRIR MI ?

Teşekkür ederim Cat6 kabloyu bağladım
  13. A

CAT 6 KABLO HIZ ARTTIRIR MI ?

Beyler internet kablomu değiştireceğim ve cat 6 ya geçeceğim hızda artış olurmu ?
  14. A

Ekran kartından 3 kere beyaz ışık çıkıyor

çok teşekkür ederim reis eyvallah içime kurt düşmüştü valla 1614609356 eyvallah reis teşekkür ederim
  15. A

Ekran kartından 3 kere beyaz ışık çıkıyor

gigabyte aorus modeli ama her zaman yanmıyor arada bir yandığı için normal değilmiş uyarı veriyormuş gibime geliyor
Geri