Arkadaşlar şu anda evimde ki 1000 mbps fiber internetim varken speedtest ookla gibi sitelerde 1000 mbps gözüküyor ancak google un kendi testinde 5 mbps zor alıyorum ve bir şey indirmeye çalışınca 5 mbps ile indiriyorum. Superonline ı aradığımda sorun yok denilip istersen ücret karşılığı bakarız...
Hocam bende de aynı problem var seneye 29.07.2026 da yks ye gireceğim Önlisans mezunuyum ve ucu ucuna kaçırıyorım yerleştirme tarihini nasıl tecil ettirebilirim ya da tecilim bittikten sonra tecil ettirebilir miyim? Siz nasıl ettirdiniz yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba ben geçen sene önlisans mezunu oldum ve seneye 29/07/2026 da tecilim bitiyor ve ben seneye dgs ye gireceğim bu tecili askerlik şube den uzatabilir miyim yardımcı olabilir misiniz?
ben çözümümü kendim bulmustum yanlıs hatırlamıyorsam oyun dosyalarında belgelerde olması lazım oyun içi ayaları olan bi not defteri var orada fps ayarlarını falan monitörümün hz sine göre degistirmistim sonra çözülmüştü.
klavyen de rgb aydınlatma yoksa sadece beyaz ışık varsa ailenware command center ile işin olmuyor çünkü kullanmana izin vermiyorlar zaten olsa bile çok gerek yok onun yerine dell power manager indir oyun oynarken ultra performansa falan çek derecelerde ciddi düşüş sağlıyor.
Dell G15 5530 için support assist indirip oradan güncelleme yapman lazım sorununu çözecektir.
1736630336
https://www.dell.com/en-us/lp/dt/supportassist-for-home-pcs
linki burada aynı sistemi bende kullanıyorum.