Yeşiler pek iyi değil, mavi iyi olan seri. Ama son 5 yıldır mavilerin de kalitesi düştüğü dillerde. Ben black decker kullanıyorum. Evde fazlasıyla yetiyor.
Ayarlarına reddit üzerinden bakabilirsiniz. Microsoft store üzerinden dts indirin lisanslayın, kendi uygulaması üzerinden dts kapatın. Genel anlamda ayar yapmadım başka. Yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı falan çok iyi bence.
Arkadaşlar 2 gün önce Vivo x300 aldım. Cihaz çok akıcı, kamerası muhteşem bence. Cihazı eşime aldık ama elimden düşürmedim neredeyse. Pil ömrü çok güzel, şarj hızı çok yüksek. Sırf bu sebeple samsung almaktan vazgeçtik. Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Dostlar merhaba. 50k-80k arasında telefon bakıyorum. Telefonu eşim kullanacak. Çok basit oyunlar oynuyor. Öyle telefon zorlayacak oyunlar değil. Onun dışında normal sosyal medya kullanımı. Üst segment telefon bakma sebebimiz uzunca bir süre kullanım. Seçeneklerimizi telefonları canlı görerek...
Arkadaşlar 50k civarı bir telefon düşünüyorum. Telefonu eşim kullanacak. Belki bir 10k kadar üstüne çıkma şansım olabilir.
Eşim çok fazla güç gerektiren oyun oynamıyor. Aldığımız telefonları da uzun yıllar kullanıyoruz genelde. Şu an redmi note 9 pro kullanıyor mesela. Mesleğimiz gereği...