aykuttt1987 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Arabayla ceza yedim.

Baban e-devlete girdiğinde mutlaka görecek. Bilgin olsun
  2. A

Rehber Sahte High Power güç kaynakları hakkında bilgilendirme

Hadi aldılar diyelim, üstüne bir de sistemlerine zarar verirse daha kötü.
  3. A

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Özelden kod ben de alabilirim kullanmayan arkadaşlardan.
  4. A

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Ayarlarına reddit üzerinden bakabilirsiniz. Microsoft store üzerinden dts indirin lisanslayın, kendi uygulaması üzerinden dts kapatın. Genel anlamda ayar yapmadım başka. Yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısı yok. Şarjı falan çok iyi bence.
  5. A

50k-80k arasında telefon önerisi

Arkadaşlar 2 gün önce Vivo x300 aldım. Cihaz çok akıcı, kamerası muhteşem bence. Cihazı eşime aldık ama elimden düşürmedim neredeyse. Pil ömrü çok güzel, şarj hızı çok yüksek. Sırf bu sebeple samsung almaktan vazgeçtik. Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkürler.
  6. A

Direksiyon hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen

İkinci el thrustmaster t300 rs bakabilirsin. Tahminen 15-17 bandında bir fiyatta temiz bulabilirsin.
  7. A

Bu arada şimdi farkettim Vivo x300 Pro yazmışsın. Pro değil düz x300 Modeli radarımızda fiyat farkından dolayı.
  8. A

Öğretmenim. Kamu indirimişnden yararlanma şansımız mevcut.
  9. A

Dostlar merhaba. 50k-80k arasında telefon bakıyorum. Telefonu eşim kullanacak. Çok basit oyunlar oynuyor. Öyle telefon zorlayacak oyunlar değil. Onun dışında normal sosyal medya kullanımı. Üst segment telefon bakma sebebimiz uzunca bir süre kullanım. Seçeneklerimizi telefonları canlı görerek...
  10. A

50k civarı telefon alacağım, Alternatiflerim neler olabilir?

Arkadaşlar 50k civarı bir telefon düşünüyorum. Telefonu eşim kullanacak. Belki bir 10k kadar üstüne çıkma şansım olabilir. Eşim çok fazla güç gerektiren oyun oynamıyor. Aldığımız telefonları da uzun yıllar kullanıyoruz genelde. Şu an redmi note 9 pro kullanıyor mesela. Mesleğimiz gereği...
  11. A

Direksiyon seti önerisi

Ben 2. el t300 rs gt aldım. Bence sıfır g29 yerine temiz ikinci el t300 alınır. Hem daha sessiz olması da artı. G29 serisinin pedalları daha iyi diyorlar. Vites lazımsa thrustmaster vitesleri biraz pahalı, bilgin olsun. Hatta yanında g29 vites de var, ayrı kablo almış çocuk yurtdışından. onu da...
  12. A

❌İndirim Bitti! Ecovacs Deebot N10 Robot Süpürge 5986 TL

Ecovacs deebot ozmo 860 olması lazım. Bir arıza verdi, parça bulamadılar. Neredeyse 1 sene sonra yarı fiyatına parasını iade aldım. Özellik olarak güzel fakat Türkiye'de garantisi sıkıntı. Parça olmadığını söyleyip iadeye yönlendiriyorlar direk. Ecovacs mı uzak durun. Pil değişimi için...
  13. A

Yardım Samsung 860 Evo siyah ekran

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda sata Samsung Evo860 240 GB bir diskin var. Windows M2 sata üzerinde. Samsung diskin kablosu takılıyken bilgisayar açılmıyor. Açma tuşuna bastığımda siyah ekranda kalıyor. Fakat sata kablosunu çektiğimde bilgisayar sorunsuz açılıyor. Acaba SSD mi problemli...
  14. A

❌İndirim Bitti! Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 2.699 TL

Fiyat değişmiş. Ben hep geç kalıyorum fırsatlara 😅
Geri