AynenHako99 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Router tavsiyesi (Tplink c50)

teşekkürler hocam. ürün gelsin bakayım memnun kalmazsam bunu alırım artık. 1768236193 bilgim yok hocam galiba internetin performansını düşüreceğini düşünüp öyle söyledi.
  2. A

link iletebilir misiniz? fişe takmalı model galiba. tanıdık adam pek önermedi fişe takmalı olanları.
  3. A

maks 1000tl bandında kaliteli yeni nesil router varsa iptal edip alırım
  4. A

Arkadaşlar selamlar. Ev 2 katlı alt katta tavanla duvarın olduğu köşede modem var hemen üst kattaki odada internet iyi çekmiyordu. Zamanında kasaya kablo çekmiştim pc için kablolu bağlanıyordum fakat telefonlar için sıkıntı oluyordu bende bu routerı aldım bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine...
  5. A

🔥İndirim Minecraft Dungeons 28TL

yok hocam aynı fiyat halen
  6. A

baktımda 3d tarzında bi şey
  7. A

Direkt bunu alıp normal mc gibi oynayabiliyoruz dimi hocam
  8. A

🔥İndirim AMAZON'DA YILIN SON FIRSAT İNDİRİMLERİ VE VADE FARKSIZ 9 AY TAKSİT İMKANI

evet hocam kampanya sayfası varsa link iletebilir misiniz
  9. A

MKK Bilgi ve Aidat Ücreti Hakkında Bilgi

Arkadaşlar selamlar. btctürk kripto uygulamasına kaydoldum mkkbilgi'den sms geldi, sicil no oluşturulmuştur falan diye. Bu mkk dicil borcu her ay 500 küsür tl aidat alıyormuş galiba, bilgisi olan arkadaşlar detaylı anlatabilir mi? Her ay aidat ücreti mi ödeyeceğim?
  10. A

Yıl başı kampanyası olur mu?

sağlam tarifeli yaparlar bence
  11. A

Maks 50k hazır/toplama sistem önerisi

bu konularda kimin bilgili olduğunu bilmiyorum hocam
  12. A

Maks 50k hazır/toplama sistem önerisi

Arkadaşlar selam, arkadaşım için sistem toplayacağız yada hazır sistem alacağız. Sadece kasa için maks 50k tl hazır şuan, tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar.
  13. A

Yardım Direksiyon+shifter önerisi

Simülasyonlarda falan 10 saate yakın kullandım hocam, aşinayım sisteme. İlk attığınız linkte motor yok mu hoca sadece direksiyon ve pedallar mı?
Geri