ayreX isimli üyenin son içerikleri

1. A

16 GB TEK SLOT RAM ( Sizce 2 slot yapmalı mıyım ? )

Sizin bilginiz var mı acaba ? Kingston hyperx beast yazanlar aynı frekansa sahip olanlar sorun çıkarmaz dedi chatgpt ama benimkinin aynısı artık üretilmiyormuş beast adıyla çıkıyormuş. Takas veya sat al ile uğraşmakta istemiyorum açıkçası.
  2. A

Hocam benim ram Hyperx Fury 16GB Rgb 3200mhz. KHX3200C16D4/16GX - seri numarası. Alabileceğim uyumlu 16gb uygun fiyatlı ram ne önerirsiniz aynısı artık üretilmiyormuş diye gördüm.
  3. A

ekran kartını upgrade etmeden de farkı hisseder miyim hocam. Benim ramin aynısını da bulamadım hyperx fury 16gb rgb idi. 8 gb alsam 24 olarak çalışır mı o konuda bilginiz var mı ?
  4. A

Merhabalar. Şuan sistemim de Hyperx fury 16gb ram tek slot şeklinde takılı. Yakın zaman da r5 3500x olan işlemcimi 5600x ile güncelleyeceğim. 1050ti olan ekran kartımı 5060 olarak güncelleyeceğim. Ram olarak birebir aynısını bulamadım çift slot olması performans olarak çok mu kritik acaba ...
  5. A

İşlemci-Ekran Kartı Tavsiyesi

Soğutucu gelsin ilk iş aynı ramden 1 tane daha almak olucak. Çok teşekkür ederim hocam 1777285098 16 gb vardı ben de 8 alsam 24gb şeklinde olmaz mı acaba ?
  6. A

5060 Alınır mı ? Tavsiye

Şuanlık önce 5600 işlemci alıcam. Aktif ekran kartım 1050ti gaming oc. Cs2 oynadığım için çok acele bir ihtiyacım yok. Dediğiniz gibi beklemek 16gb ekran kartı almak daha mantıklı olabilir. Fakat o zaman işlemcim yetersiz kalır mı ?
  7. A

Çok teşekkür ederim. 1000-1500 fazla koyup peşin fiyatına taksitle sıfır almak daha cazip geliyor. Hatay da yaşadığım için şehir dışından 2. El ürün almayım. İlginiz için çok teşekkürler. Son karar 5600 alıcam 1-2 ay sonra da 5060 alır geçerim çok düşünmeye gerek yok :)
  8. A

5060 Alınır mı ? Tavsiye

Nvidia tercih etmeyi düşünüyorum. Kendimi bildim bileli ekran kartı olarak nvidia tercih ettim. Amdyi kötülemiyorum tabii ki ama herkes alıştığıyla rahat eder. 5060 8gb olması çok kötüleniyor ama sıfır ve peşin fiyatına taksitle alabileceğim başka seçenek yok gibi. Oynayacağım cs2 ve en fazla...
  9. A

5060 Alınır mı ? Tavsiye

Bir kaç haftaya r5 5600x alıcam. Şuan sistemim de r5 3500x ve asus 1050ti gaming oc var. Powerım 650 watt. Sizce işlemci update i yani 5600x ve 5060 kombinasyonu mantıklı mı ve power yeterli mi ?
  10. A

Hocam soğutucu aldım da işlemci ve ona uygun ekran kartı konusunda kararsız kaldım. Peşin fiyatına taksit imkanı olarak 5600x e karar versem de ekran kartı olarak ne alacağımı bilemedim. Powerım 650watt o yeterli olur mu onu da bilemedim. Kusura bakmayın böyle çok yazıp meşgul ediyorum sizi.
  11. A

Benim soğutucu düşündüğünüzden daha eski. Klipsli tek demir çubuklu sistem ondan düzeltmem mümkün değil. Yeni soğutucu önerir misiniz acaba ? Yeni işlemci aldığımda bu soğutucuyla sorun yaşamayım
  12. A

Bu ve üstüne denk gelen düz demir klips ve anakartta ki klips yuvaları sağa sola değil yukarı aşağı konumlandırılmış. O yüzden bu şekilde kullanıyordum. Fanlar havayı yukarıda ki havalandırmadan alıyor aşağıya tahliye etmiyor diye biliyorum.
  13. A

Ekran kartımda işlemcimde saatlerce cs oynasam da normal dereceler de seyrediyor. 1777238868 Çok teşekkür ederim. Soğutucu ram slotunu yiyor ama 32ye çıkarmak kritik bir durum değil diye tahmin ediyorum. 5600 anakartımla uyumlu değil mi hocam problem yaşamam.
  14. A

Hocam soğutucu ters değil diye biliyorum. Klipslerde bu şekilde oturuyor zaten altında ki demirlerde bu şekilde giriyor. Çokta küçük bir soğutucu değil. Rampage yazısı da böyle düz oluyor ki yazı önemli değil de böyle oturuyor klipsler. Dik koysam kasaya girmez üstten sığmaz zaten.
  15. A

Yaklaşık 5-6 senedir böyle kullanıyorum dereceler de hep normal seyrediyordu hocam. Diğer şekil girmiyor kasaya zaten. Şuan yanlış mı acaba ?
Geri