ayşeniko isimli üyenin son içerikleri

1. ayşeniko

Yardım TADI İYİ VE KALİTELİ PROTEİN TOZU ÖNERİSİ LAZIM

kurabiyelisi ve çikolatalısını denedim ikiside güzel ama kurabiyeli bence daha iyi
  2. ayşeniko

Yardım TADI İYİ VE KALİTELİ PROTEİN TOZU ÖNERİSİ LAZIM

optimumu bence en kaliteli olanı eğer bütçe olarak sıkıntın yoksa optimum öneririrm ama daha fazla aroma çeşidi olsun diyosan supplementler.com un kendi protein tozunu öneririm hem bütçe olarak da daha uygun ve çok fazla aroma seçeneği var tuzlu karamellisi favorim proteinocean içeriği kötü hiç...
  3. ayşeniko

Yabancı dizi önerisi?

white lotus
  4. ayşeniko

Vücut Güneş Yanığı nasıl Geçer

aleo vera iyi geliyo gratiste var aleo vera kremler eczanede bile bulabilrsin
  5. ayşeniko

Protein tozu önerisi

ben hardline kullanıyodum baya memnundum ama bütçe olarak beni zormalaya başladı o yüzden supplementlerim protein tozuna geçtim tuzlı karamellisi çok iyi fiyat performans ürünü
  6. ayşeniko

Hangi Filtre Kahveyi İçiyorsunuz

valla çok anlamam tuzlu mu tatlı mı ama çok sert değil bence orta midemi rahatsız etmediği için onu kullanıyorum normal kahve tadı
  7. ayşeniko

Hangi Filtre Kahveyi İçiyorsunuz

tchibonun üstünde ağaç resmi olan paketi adını bilmiyorum lkfjngkjg
  8. ayşeniko

Günde Ne Kadar Süt İçiyorsunuz

oturup sadece tek başına süt içm,yorum bazen yulafa koyuyorum bazen kahveye ama sütün tadını tek başına sevmediğim için öylece içemem
  9. ayşeniko

Karnı tok tutacak yemek veya gıda tavsiyesi

Geçen gün, evden işe giderken yanıma bir tavuk yapıp koydum tarfi de basit Öncelikle, 1 tavuk göğsünü haşlayıp ya da ızgarada pişirdim. Ardından, 1 avokadoyu dilimledim ve 1 küçük havucu rendeledim. Marul, roka gibi yeşillikleri de doğradım. Tüm sebzeleri karıştırıp tavukları da küçük parçalara...
  10. ayşeniko

Dizi önerisi yapar mısınız

white lotus
  11. ayşeniko

Saç kremi önerisi

bu krem gerçektne başarılı bende tavisye ederim
Geri