Ayskan isimli üyenin son içerikleri

1. Ayskan

Öneri OLED Monitör Tavsiyeleri

Renkler için çok istiyorum açıkcası. Gerçek karanlık falan. Arkadaşta G7 vardı aklım kaldı aslında. Bilemiyorum çok iyi araştırıp almak gerekli. Bunu gördüm ama bu çok basık kalıyor gibi değil mi? Yani alt-üst orantısına göre sanki fazla geniş gibi :) Evet doğru görüyorsunuz :) Bütçe sınırım...
  2. Ayskan

Öneri OLED Monitör Tavsiyeleri

Merhaba, Sistemim için güzel bir OLED erkan düşünüyorum. Ancak çok fazla gidip geliyorum markalar arasında. Günlük kullanımım 8-10 saat arası oluyor. ASUS gerçek 10-bit değerleri verebiliyor. MSI için mesela çok iyi soğutması olduğunu tahmin ediyorum. Bir yandanda G-Sync uyumluluğu tam olsun...
  3. Ayskan

Çözüldü✓ Klavye & Fare Takılmaları

Merhabalar, Çok fazla şey denememe rağmen çok basit bir şekilde sorunumu çözdüm. Cooler Master HAF 700 EVO kasasının uygulaması masterplus+ programını açık bırakırsam bütün USB bağlantılarım yavaşlıyor. Programdan çıktım ve tüm donmalar/takılmalar ortadan kalktı. Şaka gibi. Şuanda hiç bir...
  4. Ayskan

Maalesef işe yaramadı :(
  5. Ayskan

Sistem özellikleri şu şekilde Intel Core i7 14700KF. Arctic Liquid Freezer II sıvı soğutma. XPG Lancer 64 GB RAM. Gigabyte RTX 4090 Gaming OC. Gigabyte Z790 Aorus Master motherboard. Cooler Master HAF700EVO kasa. FSP Hydro PTM Pro 1200W +80 plat PSU. Samsung 2 adet 2TB 990 Pro M.2 NVMe SSD.
  6. Ayskan

Merhaba. Bilgisayarımda bir problem yaşamaktayım ve delirmek üzereyim. Normal ve günlük kullanımda (oyun hariç) hiçbir sorun yaşamadığım klavye ve mouse, nedense bazı oyunlara girince takılmalara, drop yememe sebep oluyor. Örnek veriyorum LoL, Dying Light 2, Cyberpunk, Satisfactory, Palworld...
  7. Ayskan

RTX 4090 Görüntü Vermiyor?

Uzun bir aradan sonra tekrardan Merhaba arkadaşlar. Ürünlerimin hepsi garantiden geldi ve hiç bir sorunları görülmedi. Şuanda ben çözümü bir şekilde redditte buldum. PCie slotunun çıkışı olarak demiyorum çünkü bu yaptığım ayar ikiye böl demekmiş sanırım ve o ayarı otomatikten çıkarıp x8/x8...
  8. Ayskan

Evet sanırım öyle bir şey oluyor. Garantiye dün verdim bakalım ne olacak. 21 gün içerisinde dönüş olur dediler. İnşallah 21 gün tamamı sürmez. :(
  9. Ayskan

Sorunu bulsam çözeceğim. Neredeyse bütün parçaları teknik servise gönderiyorum :) Sanırım öyle gibi. Çünkü arkadaşım bilgisayarında 4080 mevcut. 4080 ekran kartını çıkarıp direkt benim 4090 kartımı taktık. Sonrasında çalıştı diye direkt oyun oynadık vs hiç bir sorun çıkmadı 1-2 saat kadar...
  10. Ayskan

Maalesef o işlem işe yaramadığı için bu şekilde deniyorum. Evet geriye dönük 6 tane sürücü denedim. Artık bunuda garantiye vereceğim çünkü 1080ti eski ekran kartım takır takır çalıştı sistemimde
  11. Ayskan

Maalesef olmadı. DDU ile ekran kartını güvenli modda kaldırdım. Kaldırdıktan sonra yine whql sürücüsünü hem internetsiz normal, hemde internetsiz güvenli modda denedim ama tam yüklemenin yarısında (ekran gidip geliyor ya) bu esnada restart atıyor. Şöyle bir şey daha oluyor güvenli modda kurulan...
  12. Ayskan

Onu güncelledim. Güncel sürüm şuanda. Ekran kartınında Biosu varmış ben bilmiyordum açıkcası. Oda güncel
  13. Ayskan

Biz tekrar denedik o akşam, ve şunu yapmayı unuttuk. DDU veya normal şekilde sürücü silip yüklemedik. Bugün sürücü silmeden 4080 li sürücü ile kullandık. Ama sürücüyü yeniden kur deyince onun bilgisayarda reset atmıştı. :) Şimdi ekran kartı en son bios sürümünde görünüyordu zaten. Mantıken...
  14. Ayskan

Tekrardan merhabalar, galiba ekran kartı bozuk çünkü aynı hata ile devam etmekteyim. :( Şurdada böyle yazıyor.
  15. Ayskan

Ücretsiz yaptılar bugün geliyor anakart bakalım. Hiç sorma arkadaşım. Paramızla rezil olduk :)) Anakartı gerçekten ikiye bölesim geldi ilk taktığımda görüntü vermediği süre boyunca 😂
Geri