eyw anlıyorum bu aralar fiyat düşüşü var duymuşsundur o yüzden ya taksitlendirerek 4060 lı i3 13 lü bir sistem görmüştüm öyle bir şey lazım ztn oyun ara sıra iş için lazım teşekkür ederim
peki reis bu ekran kartları ortalama 8 gb mi ve ram 8 evet 16 yaparım ssde aynen 512 lik atsam güzel olabilir ekran kartları ortalama fiyat biliyormusun
Merhaba ASUS EX-H410M-V3 ana kartım bu karta ekran kartı alıcam yeni 8gb vs. sizce hangileri olur elimdeki ekran kartı AMD RADEON R5 220 2GB'LİK SİZCE YENİ BİR PC Mİ ALMALIYIM HAZIR YOKSA BU SİSTEME EKRAN KARTI YENİLESEM YETERMİ ekran kartı yenilesem power suply yenileyecem ayrıca onu yaparsam...
Beyler bu laptop nasıl
LENOVO Ideapad 3 15alc6 üni okuyorum oyun için değil sizce alınır mı? kod yazmak fialn oyun olaradak basit oyunları kaldırırmı...
Arkadaşlar mavi ekran hatası almaya başladım bugün sabah bir anda oldu ekstra donanım eklemedim virüs vs. De yok onun dışında YouTube ve Googledan araştırıp her şeyi yaptım cmd kod yazmayı başlatma seçenekleri vs. Bunun gerçekten işe yariyan yöntemi varmı link filan lütfen yardımcı olun?!
Arkadaşlar alicagim laptopda 3050 var ekran kartı (ti değil) 75 80 watt söylüyor satıcı HP victus modellerinden biri sizce watt degeri tam performans için yeterlimi