Xeon 1230v1
RX 460 2GB
16 GB Ram
Sistemim yukarıdaki gibidir dostlar. Apu sistem olmadığı için harici ekran kartından başka bir şeyi kullanamaz. Önceden i5 3570 kullanıyordum sorun işlemcidedir diye 1230'a geçtim. Fakat sorun halen aynı. Ekran kartı %20-30'un üzerine çıkmıyor çoğunlukla %0'da...
İlla 6 subattan önce gelmesine gerek yok. Herkesin unuttuğu şey gümrükten 6 subattan önce geçmesi gerektiği. Gümrükten 6 subattan önce geçsin de isterse ayın 15'inde gelsin önemi yok ne zaman geldiğinin. Ne zaman gümrükten geçeceği daha önemli.
20W essager olanı aldım ben fakat yorumlarda ısındığı söylenmiş. Yanlış hatırlamıyorsam ugreen'in 45W adaptörü 180TL'ye geliyor onu kaçırmayın bence. Burada en elle tutulur adaptör 350'den başlıyor onlarda 20-30W.
Garip bir şekilde normalde uçak havalimanına varırda olan kargomun hareketlerinde uçakla ilgili olan her şey silinmiş ve kargo kalkış ofisindeye geçmiş.
Aylar öncesinin kampanyasıydı hocam o. 1 TL'ye satıldı James Donkey kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam. Çok az kişi alabildi haliyle site uzun süre çöktü çok şansa kalıyor iş.
1762925312
Dostlar kulak içi kulaklığı alabildim bilgisi olan var mı iş görür mü?
Eğer illa Samsung ve iPhone olsun istiyorsan S24 Ultra bakabilirsin. Amiral gemisi olmasından dolayı S25+'a göre avantajları var. Ama işlemci önemli diyorsan S25+ öneririm 15 Pro ve S25+ arasından. Fakat bu bütçede önerim Honor Magic 7 Pro olur. Tam anlamıyla amiral gemisi olan tek cihaz bu.