AyxanAslanov isimli üyenin son içerikleri

1. A

Niye yalnız windows 10 home?

teşekkürler
  2. A

Ben şimdi yükle butonuna basıyorum sonra anlaşmanı kabul ete basdıkdan sonra direkt depolama alanı kısmına yönlendiriyor 1674077744 O kısımıda atlıyor sanırım
  3. A

Rufusla yapdım amma hiçbir şeyi ellemeden yükledim. Not etmem gerekirse pc de olmuyor yalnız laptoplarda oluyor. 1673814882 Şu ana kadar iki tane ayrı ayrı laptopda denedim ikisindede öyle oldu.
  4. A

Evet eminim. Windowsun resmi sayfasından indirdim. 1673772717 İşde o yeri atlıyor.
  5. A

Selam ben laptopa windows 10 pro kurmak istedim. İso dosyasında home,pro sürümleri oluyor. Ancak otomatik home single laguage sürümünü seçiyor. Bu eski laptop olduğu için böylemi?
  6. A

GTX 750 için işlemci önerileri

Selem arkadaşlar bu gün gtx 750 aldım. Şimdiki işlemcim ile darboğaz oluyor. (İşlemcim pentium dual core e5300) ve biliyorum LGA 755 soketini destekliyor. Bu yüzden ana kartla birlikde işlemciyi değiştirmek istiyorum. 2ci ve 3cü nesil İ5 işlemcileri iş görürmü?
  7. A

RTX 3060 ile uyumlu işlemci tavsiyyesi

Selam arkadaşlar rtx 3060 için uyğun olan (darboğaz yapmayan) İntel ve Amd işlemcilerden işlemcilerden neleri tavsiyye edersiniz?
  8. A

İşlemcilerin nesil farkı nedir?

İşlemcilerin nesil farkı dediğimde bunu anlamanızı istiyorum. Yani çekirdek sayısı aynı olan, bazı şeyleri farklı olan, oyunlarda bazen aynı performansı veren işlemcileri kast ediyorum. Mesela 6 cı nesil ile 12 ci nesil. Bilen varsa lütfen yanıtlasın.
  9. A

Apu işlemcili Pc de harici ekran kartı bağlanılırsa, oyunlarda fps düşermi?

Pc toplamak istiyorum hala bazı araştırmalar yapıyorum apu işlemcili (mesela R5 5600G) PC alıp, sonra harici ekran kartı (RTX 3060) ile yükseltirsek oyunlarda fps nasıl olur? Yani başka bir işlemci ile ( apu işlemci ile aynı güçde) olursa, fps de oynamalar olurmu?
  10. A

BILGISAYAR ÇÖKMESİ YARDIM!!!

ola bilir
  11. A

BILGISAYAR ÇÖKMESİ YARDIM!!!

Genius speed wheel 3 markalı oyun oynamak için direksiyon setim var. Eskiden bilgisayarıma takınca sorunsuz çalışıyordu . Bu gün bilgisayarıma taktığımda bilgisayarın çökdüyünü gördüm. Usb portuna (her hangi birine) taktığımda takar takmaz bilgisayar sönüyor. Sanki bilgisayarın fişini çekermiş...
Geri