AyxanN isimli üyenin son içerikleri

1. A

Sivi sogutma montaki

arkadaslar sivi sogutma montajini yaptim sizce hortumu boyle iyi midir?
  2. A

Ekran kartı kod 43 hatası

Kardes ekran kartin yanmis galiba hayirli olsun
  3. A

Bu rami alirsam uyumlu olurmu?

merhaba bu 2 ram bir birile uyumlumudur laptopa alicaktimda
  4. A

Asus Tuf FX505DT OYUNLARDA DROP SORUNU

Arkadaslar ayni sorunla karsilasan olursa sorun amd radeon softwareden surumunu 20.11.1 yapin diger surumlerde bu sorun oluyor
  5. A

Asus Tuf FX505DT OYUNLARDA DROP SORUNU

Merhaba arkadaslar Asus Tuf fx505dt laptop var oncelikle cpu driverini indirdikte ekranda donma oluyor normal driveri indiriyorum ancak radeon software indirdikte ekranda donuyo bilgisayari tekrar kapatip actikta duzeliyo simdi driveri indirdim radeon software olmadan csgo valorant gibi...
  6. A

TUF fx505dt laptop birden donuyor

Kardes ise yaramadi
  7. A

bunlari simdi yaparim ama pek care olucagina sanmiyorum yabancilarda faslasiyla goruluyo windows 10 randomly freezing
  8. A

lutfen yardim edin asus tuf fx505dt laptop kullaniyorum bilgisayarim rastegele olarak donuyor donma derken 1 anda ekran donuyor ve hicbisey yapmak olmuyor tek care bilgisayari kapatip acmak
  9. A

Yardım Ram Yukseltme Asus Tuf fx505dt

Herkese merhaba Asus Tuf fx505dt model laptop kullaniyorum 8gb ram var bir 8 daha almak istiyorum https://www.amazon.com/gp/product/B07JJKMYLQ/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AWD7GDDT7Q2ZT&th=1 bu model ram uyumlu olurmu acaba?
  10. A

G-Sync uyumlu monitör önerisi

freesync destekleyen her monitorda oluyormu?
  11. A

5000-7500 Tl arası Gaming Laptop Önerileri

bu laptopun hdd girisi varmi?
  12. A

5000-7500 Tl arası Gaming Laptop Önerileri

Merhaba bu laptopun hdd girisi varmi?
  13. A

Msi Gf65 9SD-004 hdd ilave edile bilirmi?

Merhaba arkadaslar ben azeriyim Donanim Arsivi Abdullah takib ediyoruz amazon.com sitesinden bir laptop almak istiyorum ancak bi sorum olucakti bu laptopa hdd girisi varmi...
Geri