Msi Gm51 mouse sahibiyim macro kullanmak istiyorum fakat herhangi bir video yada bilgiyi bulamadım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Güzel sisteme ve monitör için ideal duruyor tercih edebilirim ekranı teşekkür ederim
1744715700
Sizin tavsiye ekran kartıyla sistemi tekrar gözden geçirdiğimizde bana artisi yada eksisi yapılması gereken ekstra bisey varmi
Oyun genel olarak karma bende herhangi Bi şu oyun devamlılığı olucak desem yanlış olur %50 %50 desek daha mantıklı olucak benim için
1744714732
Bütçe 20 25 diyelim
Derlendirmeye aldim ramlari tavsiye için teşekkür ederim
1744711680
Çok afaki fiyat artışı olursa 2.ele dönebilirim fakat 0 mantığıyla gitmek istiyorum
Amd ve Intel Arasında Kaldım Fakat Amd ye Bi nebze karar kıldım kendimce oluşturduğum bileşenler bunlar işlemci olarak 78003xd yazdım ama 9800xd3 ekleyebilirim olumlu olumsuz değerlendirme Yaparsanız sevinirim
Bileşenlere ek olarak monitor modelim elimde mevcut
MSI 27" Mag 275QF...
Çok Teşekkür ederim amd tarafinda sadece işlemci olarak 78003xd genel olarak düşündüm
78003xd ve 9800X3D arasında hangisi olur sizde fiyat olarak şuan yakınlar birbirine bunlardan hangisini tercih etmeliyim tercih ettiğimiz işlemciye göre tekrar Bi sistem bileşenleri oluşturabilir miyiz rica etsem
Minimum 60k max 80k bütçe
80k nın üstüne ufak tefek çıkabilirim
Bu bütçe de sağlam bir bilgisayar toplamak istiyorum bilgisayarda yapacağım işlemler genellikle oyun fakat günlük kullanım ve adobe programlarını yoğunlukla olmasada kullanicam
Amd ve intel Olarak Arada Kaldım Fakat Şuan Sebepsiz...