Ayzzmt isimli üyenin son içerikleri

1. A

Öneri Rahat Gaming Kulaklık Tavsiyesi İstiyorum

Tamamdır hocam bende onu aldım araştırmalarım sonucunda. Umarım memnun kalırım
  2. A

Yardım 3000 TL Kablolu Kulaklık Önerisi?

Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini söyler misiniz acaba? Dipses var mı mesela ? Mikrofon kalitesi nasıl?
  3. A

Yardım 3000 TL Kablolu Kulaklık Önerisi?

Merhabalar elimde gamepower mihawk pro kulaklık var fakat sağ tarafından cızırtı geliyor. Bende yeni bir kulaklik almak istiyorum, bu fiyata düzgün bir kablolu mikrofonlukulaklık öneriniz var mıdır acaba ? Kablosuz olmasına gerek yok düzgün bir mikrofonlu kablolu yeterli benim için.
  4. A

Öneri Rahat Gaming Kulaklık Tavsiyesi İstiyorum

merhaba H2015 PRO elinize ulaştı mı deneyiminiz nasıldır acaba ?
  5. A

Modding Doki Doki Blue Skies Türkçe Yama

Merhaba arkadaşlar, redditte paylaştığım Doki Doki Blue Skies Türkçe Çeviri projesini buradada paylaşmak istiyorum. Başlangıçta tek başıma başladığım bir çalışmaydı. Duyurunun ardından destek veren arkadaşların da katkılarıyla çeviri ve yerelleştirme sürecini tamamladık. Amacımız, DDLC Türk...
  6. A

Yardım 9800x3d Çok Isınıyor

Her şeyi sıfır alınca yaşanan sıkıntı gayet normal, çok sancılı ve korkutucu bir şey hocam. Kolay gelsin.
  7. A

Yardım 9800x3d Çok Isınıyor

Fanın altında jelatin varsa onu kaldırmayı unutmayın, basit ama gözden kaçabilecek bir problem.
  8. A

Ana Konu İncehesap Gaming Geceleri İndirimleri

Son haftalarda sürekli "en kötü indirim haftası" dedikçe dahada kötüleşiyor...
  9. A

Türkiye'nin İlk Yerli Ddlc Modu: 'bad Memories' Tanıtımı

Bugün sizlerle uzun süredir üzerinde çalıştığım ve benim için oldukça kıymetli olan bir projeyi paylaşmak istiyorum. Doki Doki Literature Club (DDLC) dünyasına Türkiye'den bir dokunuş yapmayı hedefleyerek çıktığım bu yolda, Türkiye'nin ilk yerli DDLC modu olan "Bad Memories" nihayet tam...
  10. A

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın inşallah
  11. A

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

120a ile 121A aynı fiyattaydi, eyvallah bilgi için sonunda aldık kasayı
  12. A

Aynı şekilde hocam tam destek kesinlikle itopyadan bir şey almıyorum bende artık
  13. A

Bizim sayemizde ekmek yiyip geçiniyorlar, bizimle alay ediyorlar
  14. A

🔥İndirim .

itopyanın kendi çalışanları alıyor zaten hocam ondandır
Geri