azerb isimli üyenin son içerikleri

1. azerb

R5 5600X RX 6700 XT sistem donuyor"UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

M2 SSD değiştirdiğim vakit bir problem yaşamadım. Sorun SSD'de gibi. 5 ve 10 dakikalık benchmark testleri ve ısı derecelerini ekliyorum. Yeni SSD satın almadan mevcut SSD'nin durumu çözülebilir mi ?
  2. azerb

R5 5600X RX 6700 XT sistem donuyor"UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

Önerin için teşekkür ederim, stoğa çektiğim vakit sorun devam ediyor. Bakımdan kastın termal macun yenilemek ise yazıda belirttiğim gibi yapmıştım. Termal pedlere bir sorun yoktu. Teşekkürler 1767812748 Cevabın için teşekkürler hocam, ilk musaitlikte deneyeceğim
  3. azerb

Merhaba, iyi forumlar. Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken ani donma sonrası restart problemi yaşıyorum. Normal kullanımda herhangi bir sorun yok, problem yalnızca oyun sırasında ortaya çıkıyor. Bazen yeniden başlatma sonrası “reboot and select proper boot device or ınsert boot media…”...
Geri