Azex isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yağ yakmak ve kilo vermek

yaş:20 boy: 183 Kilo: 93 TDEE: 2,800/3000 Kısa vade ve en öncelikli amacım: Vücudumu daha insani bir görünüme sokmak. Fazlalıklardan kurtulmak, ve özellikle ama özellikle yüzümdeki yağ ve şişkinlikleri atmak. Uzun vade amacım: Hayatı aşırı spora endekslemeyi gerektirmeyen, basit estetik...
  2. A

Game Garaj Slayer R9TS2-5070 alınır mı

Bizzat deneyip gördünüz mü yoksa duyum mu hocam? çünkü ben de bir kaç bu ürünü kullanan arkadaşla görüştüm düşürünce pek bir fark olmadığını söylüyorlar biraz yamuk bir konu netleştirebilirsek iyi olur benim de listemde bu tarz bir ürün
  3. A

Game Garaj Slayer R9TS2-5070 alınır mı

Adam laptopu 2K qhd de kullanmak zorunda değil ki 1920x1080 fhd ye çekebilir ve darboğaz yaşamaz
  4. A

Sizce Hangi Notebook'u Alayım?

yardım..
  5. A

Sizce Hangi Notebook'u Alayım?

Game Garaj Slayer X7T-5070 C3 / Asus TUF Gaming F16 FX608JMR-RV024 / MSI Katana 17 B13VFK-872XTR / MSI Pulse 16 AI C1VFKG-212XTR 1) Aralarından en F/P Slayer gibi gözüküyor. Fakat Game Garaj insanı şüpheleniyor piyasada yeni ve güvenebilir miyim bilmiyorum ne düşünüyorsunuz? garantici bir...
  6. A

Gaming Notebook Tavsiyeleriniz Neler? (Ağustos-Eylül 2025)

donanım güzel ama ekran çok küçük hocam şuan kullandığım laptop ondan birazcık daha büyük olmasına rağmen daralttı beni 16inç bi şey tercih edecegim muhtemelen
  7. A

Gaming Notebook Tavsiyeleriniz Neler? (Ağustos-Eylül 2025)

Hemen madde şeklinde kriterlerimi belirtiyorum: 1- 40K - 70K arası bir bütçem var fakat 70K'yı zorlamak istemiyorum. Yani alacağım diğer notebooklar ile arasında devasa farklar varsa önerilerinize açığım. 2- Yeni ve adı bilinmedik markalara açık değilim. Game garaj tarzı yeni şirketlere...
  8. A

Black Friday Gelince Gaming Laptop Alacağım Öneri Yapınız

Selamlar, 24 kasım kara cuma ya denk geliyor. Yeni bir laptop alacağım, aşağıda bir kaç özellik sıralayacağım; 1) en az 4060 ekran kartı olmalı. 2) ssd en az 1tb olmalı. 3) Oynadığım oyunlar ve yaptığım işlemler sağlam işlemci yoruyor, bu sebeple sağlam bir işlemciye ihtiyacım var, beni yarı...
  9. A

CPU ve GPU kullanımı az olmasına rağmen düşük fps alıyorum

Laptop Model: MSİ GL62 6QE RAM: 16 gb DDR4 SSD: 500gb Samsung EVO Ekran Kartı: GTX 950m İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 G laptop u 4 yıl önce falan aldım. Fakat elimdeki ile yetinmem gerekiyor. Özetle simülasyon oyunlarında normalde alacağımdan baya düşük bir fps...
Geri