Azexxes isimli üyenin son içerikleri

1. Azexxes

Yardım İade Değişim Hakkında Yardım Lazım

genelde bu tarz olaylarda hepsiburada müşteri hizmetlerine mesaj gönderin. Aynı fiyattan alabilmeniz için size kupon tanımlarlar. Benzer olay benim de başıma gelmişti.
  2. Azexxes

Gt710 Alınır mı? En Ucuz Sıfır Ekran Kartı

gt710 gibi bir karta kesinlikle 3000 tl bayılmayın. İşlemcinizi dahili grafik birimi olan bir işlemciyle değiştirebilirsiniz. 9700x 9600x veya 7600x gibi
  3. Azexxes

Ktc H27e6 İnceleme

karanlık yerine aydınlık mod kullanıyorsa onda normal gözüküyordur.
  4. Azexxes

🔥İndirim Nestle Fındıklı Gofret 8x 99,90tl

konuma göre muamele mi yapıyorlar bizim burda 1000tl altında hep getirme ücreti alıyor ne olursa olsun. 10 paket alırsam ancak öyle ücretsiz diyor o.O2
  5. Azexxes

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

siyahı yok mu sadece beyazı mı var bu modelin
  6. Azexxes

Alacağım Anakart ile Kullandığım Ramler ile Uyuşmazlık Olur Mu ?

şahsen ben b850m force anakartı aldığımda anakart çıkalı 2 ay olmuştu daha bir sürü bios ayarı eksikti. Sonradan yeni bios güncellemeleriyle getirdiler ayarların çoğunu. en son gelen güncellemeyle ramlerin expo açık halinde jedec değerlerine nazaran jedec ve eski expo ayarına kıyasla daha düşük...
  7. Azexxes

ben çalışmaz demedim zaten destekli değilse ramlar xmp veya expo ayarı açamamanız muhtemel veya oc yapamayabilirsiniz. yeni bir anakart mı bilmiyorum bios güncellemesiyle destek gelebilir ileride. Yine de siz bilirsiniz.
  8. Azexxes

yaşama ihtimaliniz var şimdi baktım twinmos gerçekten de desteklenenlerde yazmıyor. Muhtemelen expo açarken sıkıntı yaşarsınız. Bence bu anakartı tercih etmeyin.
  9. Azexxes

❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850m Force 9600mhz(Oc) Anakart 5.499₺

pearless assasin takılı ama sıvı soğutma olsa dahi yine sırıtmayacağını düşnüyorum siyah sistemlerde de çünkü sadece beyaz değil anakart turuncu ve siyah kısmı da fazla
  10. Azexxes

❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850m Force 9600mhz(Oc) Anakart 5.499₺

aynı anakartın wifi versiyonunu kullanıyorum bence hiç kötü görüntüsü yok sırıtmıyor
  11. Azexxes

Üniversite İçin Laptop Mu Masaüstü Mü?

incehesap her cuma gaming gecesinde veya gaming gen gibi sitelerde indirim oluyor sık sık. Güzel fiyatlı sistemler yakalayabilirsiniz. 16gbram sorun etmezseniz 7800x3d ve 9070xtli sistemler oluyor. İndirim kovalayın derim. Forumda sürekli sıcak fırsatlar kısmında açılıyor zaten.
  12. Azexxes

Üniversite İçin Laptop Mu Masaüstü Mü?

şuanki kullandığın laptop autocad ve solidworkste gayet yeterli zaten. Prize takılı kullanmayı sorun etmiyorsan laptop alma bence masaüstü al pişman olmazsın. Zaten aile evinde kalıyormuşsun. Şahsen ben de makine mühendisliği okudum autocad ve solidworks kullandık evet ama öyle sürekli laptop...
  13. Azexxes

Anime İzleyenlere Sorum Var

openanime öneririm. Popüler olmayan ama bütün siterlerden daha çok özelliğe sahip. bilgisayardan izliyorsan 4k upscaling yapabiliyorsun çoğu animeyi. Olmayan anime yok zaten. Oynatma hızı, altyazı arka planı boyutu vs. ayarı , ekolayzer ayarı, renk ayarı, filre ayarı vs. her şey var. Ayrıca...
  14. Azexxes

Lexar 2tb 9999 TL 7000/6000mb

yeter be bi bitmediniz. Elinizde kaldı demi o ssd. Yeni hesap açıp ilk mesajınızın bu olması çok komik.
  15. Azexxes

🔥İndirim Vodafone Hediye Çarkı 10 Kat İnternet Veriyor

yaklaşık 2 ayddır veriyor zaten bunu
Geri