Azexxes isimli üyenin son içerikleri

1. Azexxes

İncehesap İade/Değişim Nasıl İşliyor?

kendi modeliyse zaten mecburen onu verirler. Ellerinde stok yoksa daha iyi ürün isteyebilirsiniz
  2. Azexxes

bu mesajda ilgili ürün diye bahsettileri sizin kendi kullandığınız ürünün aynısı mı ? Daha üst modeli mi anlamadım mesajdan bir şey.
  3. Azexxes

Yardım 4tb Taşınabilir HDD Aldım ama İade mi Etmeliyim?

ben iade etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Daha kaliteli birşeye yönelin sırf ucuz diye aldanmayın derim.
  4. Azexxes

Yardım 4tb Taşınabilir HDD Aldım ama İade mi Etmeliyim?

Bence iade edin. Toshiba canvio modelinin kronik sorunlu olduğunu düşünüyorum. 3 arkadaşımda da vardı aynı modelin 2tb'lığı. 2. senesine girmeden sağlığı %39lara 30lara düştü. Bende intensonun hddsi var ama içerisinde wd kullanıyor. 7. senesinde sürekli de kullanıyorum halen sağlığı %100de...
  5. Azexxes

Cooler Master Elitte 600 Kasa ARGB Kontrol Uygulaması

cooler master uygulamasi hakkinda bilgim yok ancak signal rgb üzerinden dediğinizi yapabilirsiniz
  6. Azexxes

incehesaba değişim raporunu iletiyorsunuz ve elinizdeki kulakliktan daha üst model bir kulaklık talep ediyorsunuz oldu bitti. Vermek zorundalar eğer sizin kullandığınız ürün ellerinde stok yoksa. İncehesap sitesine girip muadil veya üzeri kulaklıkları inceleyip istediğinizi seçebilirsiniz...
  7. Azexxes

Yardım Monitörüm Para İadesi Yada Değişim Olacak Sizce Ne Yapmalıyım ?

bana o yazdığın monitörü verdiler başkalarına oled verdiler. He monitör kötü mü tabii ki hayır 274qpxden çok daha iyi. Fakat ben şuan bu monitörde birkaç sorun yaşadım kutunun içinden gelen dp kablosu 1 hafta sonra bozuldu ya da monitörün dp girişleri bozuk 2sinden biri bilmiyorum. Elimde kaliteli...
  8. Azexxes

Bilgisayar Masası 160/170 Cm

aynı masanın siyah ayaklı olanını ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım sallantı felan yok gidip de kendiniz sağlamadığınız sürece.
  9. Azexxes

Yardım Msi G274qpx Monitörde Sorun Var

bence msi 273qp qd oled modelini isteyebilirsiniz. Forumda ondan alabilen birkaç kişi vardı.
  10. Azexxes

Yardım Msi G274qpx Monitörde Sorun Var

türkiyedeki msi yetkili servisi servispoint . Onlara mail at sana kargo kodu göndersinler monitörü onlara göndericeksin sana teknik servis raporu verecekler. Aynısı bende de oldu çünkü değişim veya iade raporu çıkıyor. Sen de iade yerine değişmi seç daha iyisini yollamak zorundalar satın aldığın...
  11. Azexxes

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

kodun limiti doldu diyor ama kodu ekliyor ne saçma iş
  12. Azexxes

LG 27gx700a-B 27" 280hz 0.03ms Hdr500 Pivot Qhd OLED Gaming Monitör 23.600 TL

Bunu şimdiye kadar görmemiş olmana şaşırdım açıkçası. videoyu izle anlarsın. Adamlar diyor ki panel bizim cam bizim o zaman oturma odan ve içerisindeki her şey bizim. Senin bütün bilgilerini çalıyor herşeyini dinleyip aktarıyor. İnternete bağlı olmasa bile bütün sesleri kaydediyor. Bu hem tv hem...
  13. Azexxes

LG 27gx700a-B 27" 280hz 0.03ms Hdr500 Pivot Qhd OLED Gaming Monitör 23.600 TL

evinizde casus istiyorsanız alın
  14. Azexxes

Radeon RX 9070 XT 16 GB'ye 43.000 Verilir mi?

9060xt'den geçerken ahım şahım bir yükseltme olmayacak ki neden geçmek istiyorsunuz ?
Geri