Azexxes isimli üyenin son içerikleri

1. Azexxes

Yardım SANAL CEP TELEFONUNA İHTİYACIM VAR.

Bluestacks kullanabilirsin. Ayarlar kısmından hangi telefonu kullanmak istediğini seçebiliyorsun.
  2. Azexxes

Yardım DRAM ışığı sönmüyor, ekran yok

Hocam ddr4 sistemden geçiş yaptım daha önce ramim yoktu. 1767191120 Elimde başka ram yok yeni bugün geldi zaten.
  3. Azexxes

Yardım DRAM ışığı sönmüyor, ekran yok

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Gigabyte b850m force wifi6e anakartını birkaç gün önce 9700x işlemci ile birlikte satın aldım. 2. Elde 16gb 7800mhz cl38 teamforce delta ramini uygun fiyata aldım. Fakat ne yaptıysam dram ışığı gitmiyor ekrana görüntü gelmiyor. Anakart 9600mhz kadar...
  4. Azexxes

❌İndirim Bitti! MSI B650 GAMING PLUS WIFI 8.122 TL!!!🔥🔥

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1302021144.html Bu daha iyi değil mi?
  5. Azexxes

Yardım Güvenilir Film nerden indirebilirim?

ıdm uygulamasını kullanarak istediğiniz her videoyu filmi vs. indirebilirsiniz herhangi bir siteden
  6. Azexxes

Monitörün içine örümcek girmiş

olm çok kötü lan. Geçmiş olsun konu sahibine inş düzeltebilir. Başıma gelse kafayı yerdim.
  7. Azexxes

GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE WF6E alınır mı?

elimde 3 adet pci.e 3.0 destekli m2 ssd ve 2 tane sata ssd var bunları takabilsem yeterli benim için
  8. Azexxes

GIGABYTE ANAKART AMD AM5 MATX B850M FORCE WF6E alınır mı?

arkadaşlar bu fiyat bandında daha iyi bir anakart var mı? bu anakartta 3 adet m.2 ssd slotu bulunuyor o yüzden biraz da tercih etmek istiyorum açıkçası. Ryzen 7 9700x ile birlikte kullanacağım. Daha iyi bir öneriniz varsa fikirlere açığım...
  9. Azexxes

Ryzen 5 3600 pin kırık

o pin herhangi bir işe yaramıyor, saydım şansınıza reserved pin yani yedek pin denk gelmiş. Herhangi bir sorun olmaması lazım yeniden başlamasının onunla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Diyagramı alta bıraktım kendiniz de kontrol edebilirsiniz...
  10. Azexxes

MMORPG oyun önerisi?

Eso bakabilirsin
  11. Azexxes

Yarım kalan bios güncellemesi

biosta csm açıksa kapatır mısınız
  12. Azexxes

Öneri Pcden gamepadle oynanan oyun önerisi

forza horizon
  13. Azexxes

🔥İndirim 🔥🔥 299 TL Claw's PAW3519 Sensörlü RGB Oyuncu Mouse

1 ay önce yedekte dursun diye 120ye aldım aynısını. Satıcı hepsiburadaydı. İndirim ayağına milleti kazıklıyorlar. Amazonda 195 civarı zaten
  14. Azexxes

🔥İndirim Gigabyte RX 9060 XT 16 GB 3 Fanlı 18.999 TL

Siz Türkçe öğrenin önce, ondan sonra derdinizi anlatırsınız . Yazdığınızdan bir şey anlamadım
  15. Azexxes

🔥İndirim Gigabyte RX 9060 XT 16 GB 3 Fanlı 18.999 TL

Siz şaka mısınız bunlar gayet normal sıcaklıklar zaten. Önemli olan gpu sıcaklığı ki o da 57 derece gözüküyor 1300 rpmde. Gayet iyi değerler. Farklı model aldığınızda da benzer değerleri alacaksınız zaten.
Geri