Azexxes isimli üyenin son içerikleri

1. Azexxes

Lian-Li Akvaryum Kasa Fan Dahil 4000tl Mantıklı mı?

yan tarafta 3 fanın olduğu kısımda yatay şekilde fitre var mı
  2. Azexxes

videolarda baktım ama yanda olan fanlarda filtre var ancak L şeklinde hava girişi devam ediyor kasanın alt kısmında . Orada da filtre var mı videoları izledim ama orayı direk gösteren birini göremedim.
  3. Azexxes

toz filtresi 1 tane yazılmış hava alan kısımların hepsinde fitre yok mu ? bilen var mı
  4. Azexxes

Çözüldü✓ Param Güvende ile Laptop Satılır mı

Ben olsam güvenmem elden satmak önceliğim olurdu. Çünkü gider senin ramini değiştirir ssdni çalar farklı bir parça takar senin haberin olmaz iş işten geçer. İlla da param gücendeyle satacaksan satmadan önce içerisindeki bileşenleri de kapsayan detaylı video kaydını al elinde kanıtın olsun.
  5. Azexxes

🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya) Ürünler Güncellendi!!

@Abdullah Hacıgül beklenitlerim çok büyük yazdıktan sonra itopya olur gibi.
  6. Azexxes

🔥İndirim 15-22 Mayıs Her Gün Saat 18.00'da 👀👀 (Peşin Fiyatına 6 Taksite Varan Kampanya) Ürünler Güncellendi!!

bayağı iyi felan değil fiyatına göre pahalı ve kronik fan sorunu var. Rajintekcratos öneririm onun yerine
  7. Azexxes

o ne saçma iş öyle . Konu başlığında foruma özel diye bir şey yazmıyor. İlginç cidden
  8. Azexxes

siteyi yeniliyorum yeni bir şey gözükmüyor gelmedi mi bir şeyler
  9. Azexxes

M2 Ssd Termal Pad Önerisi

Termal pad zaten ısınınca o yağlı kıvamda olması gerekiyor. Kurumadıysa sorun olacağını düşünmüyorum çünkü normal hali bu. Ama 80 derece çok fazla. Bence anakartınızın soğutucu bloğu yeterli gelmiyor. Ben b850m force wifi modleini kullanıyorum. Kendi soğutucu bloğu çok güzel iş yapıyor ekran...
  10. Azexxes

Raıjıntek Cratos 850 Psu Nasıldır

Dün zaten itopya konusunda siz sormuştunuz diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun. Gayet kaliteli psu.
  11. Azexxes

Yardım Fh6 Çapraz Kayıt Hk.

Görüyor zaten. Ben 1 senedir 25 tl dışında para vermedim xboxa ve sınırsız kullanıyorum.
  12. Azexxes

Yardım Fh6 Çapraz Kayıt Hk.

şahsen ben geçen sene 25 TL'ye aldığım microsoft hesabını kullanıyorum halen. Ayda bir aboneliği bitiyor satıcıya mesaj yazıyorum yeni hesap veriyor. Xbox hesabım yine kendi hesabım girili. Sınırsız kullanıyorum sürekli bu şekilde. siz de microsoft hesabını paylaşırsanız arkadaşınızla sorun olmaz.
  13. Azexxes

Bilgisayar Kasası Önerisi Lazım

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-tank-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1133167040.html ben şahsen şu kasayı beğeniyorum. forumda da kullananlar vardı çok şık duruyor ve 7 fanla birlikte geliyor.
  14. Azexxes

❌İndirim Bitti! Bitfenix E2 Air Cooler 120mm Fanlı 4 Bakır Borulu Kule Tipi 659₺

ustam bütün inidirmleri tek tek paylaşıcan mı :). Kolay gelsin valla
Geri