Muhtemelen monitör paneli arızalı. İade veya değişim talep edin derim. Benzer sorun benim msi g274qpx modelinde de olmuştu. İncehesap değişim yapmıştı farklı modelle stokta yok diye.
1500 TL'ye çıkabilirsen şöyle bir şey alabilirsin https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-segotep-fz6-pro-siyah-argb-fiyati,909158697.html
Yoksa da https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-ocypus-delta-a40-ex-digital-argb-fiyati,1320446048.html
Çalışır neden çalışmasın. Kendi kalemi olan tabletlerde zaten ekstra olarak kamera açma, notlara hızlı girme tarzı özellikleri oluyor. Onun dışında bu linkteki kalemle aynı özelliklere sahip olur. Ama dokunmatik algılama konusunda nasıl olur bilmiyorum.
İndirimde gördükçe alıyordum. Geçen de banka puanlarıyla bu işlemci güçlendirme kitini almıştım. Onun yanında da tf7 macun hediye geldi. Daha önce pearless assasin ilk siparişte onun da yanında geldiğinden bunun kalitesini biliyorum. Aşırı para vermeyip iyi bir şey almak istersen tf7 de tercih...
Tf8 öneririm hem uzun ömürlü hem de piyasadaki en yüksek iletkenliğe sahip macun. Thermalgrizzly Kryonaut ile aynı 13.8 m-W/K olması lazım
1783680123
Yaklaşık 50 gün çünkü kasayı değiştirdiğim vakit macunu da değiştirmiştim. Son 25 gündür felan bilgisayar full açıktı. Arada yeniden baslattim...
Geçen sene aynı fiyata almıştım. Donanım arsivi paylaşmıştı. Çok da iyi bir macun olduğunu söyleyemem. Elimde 5 farklı macun var. Tf8 , tf7 , stc-8, jc-12, mx-4 . Jc-12 sürdükten 1.5 ay sonra sıcaklıkların 7-8 derece arttığını gözlemledim. Tf8 veya tf7 kullanırken hiç böyle bir problem yoktu...
arkadaşın biraz sallamış gibi. kronik sorunu vs. yok gayet güzel tablet fiyatına göre. Bende de a9+ var 4/64luk model olmasına rağmen 2.5 senedir dizi film izlemek için kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. a11+ için de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
ben olsam rx6800 kovalardım o bütçede . 2027 başında fsr4.1 desteği de gelecek güzel tercih olur 16gb vramle birlikte. arc b580den daha güçlü bir kart zaten.
Gereksiz pahalı olmuş hazır oem sistemler 50k civarı oluyor 7500f ve 9060xtli. Yarın incehesaptaki gaming gecesine göz at derim. Belki 9070xtli bile yakalayabilirsin 60kya