2 maç attım baydı full toxic insanlar dolu. 15k saat lolüm vardır ama son zamanlar lol sarmıyor. Dota 2 başladım keşke daha önceden başlasaymışım diyorum daha keyifli çünkü. Classic felan hikaye.
157k sıralaman var seçtiğin yerlerin çoğu gelmeyecek hatta hiçbiri 200k üstü de yazman lazım. Aşırı geriye atıyor kontenjan sayıları da çoğu bölümde azaldı zaten
ben de geçen gün bundan aldım 3 tane indirimdeydi. Normalde blade sprey deodorant kullanıyordum. Bunu denedim 2 gün hiç koku yapmadı daha kaliteli ve güzel ürün öneririm old spice'ı.
pad markasını vs. kendiniz bütçenize göre seçebilirsiniz fakat kaç mm alacağınız önemli asıl. her ekran kartı ve modelde farklı oluyor. Kullandığınız marka ve modeli internette araştırıp bulabilirsiniz veya atıyorum xfx model kullanıyorsunuz xfx'e mail atın modelinizi belirtip thermal pad...
Ben 2.5 sene önce aldım aldığımdan beri 10 defa felan bakım yapmışımdır. Sıcaklıkları bayağı fark ediyor. Ayrıyeten daha yüksek MHz değerlerine çıkabiliyor. Bakım yapın derim.
onlar yerine şunlardan birini alırsanız daha iyi olur
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27aqwmg-26-5-0-03-ms-2k-pivot-280-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1318744879.html...
Yerinizde olsam ddr4 ramlari satmadan elinizdeki anakart ve işlemciyi satardım , gidip 14600k +b760 anakart 12k veya z790 anakart ile 15k civarına çekerdim. 5800x3d nazaran daha iyi bir upgrade olurdu. Mantıksız gidip de 15k felan vermek 5800x3dye. Bu dediğim 2. El için tabii ki. Gidip de illa am4...
bende de öyle bugün ne discordda birileriyle konuşabildim ne de oyun oynayabildim. Önceki günler hep arada oluyordu ama hemen düzeliyordu. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum ama henüz hangi firmaya geçeceğime karar vermedim. Millenicom denen illete daha bulaşmam durdu yere ayrılırken 2k 3k saçma...