Bence iade edin. Toshiba canvio modelinin kronik sorunlu olduğunu düşünüyorum. 3 arkadaşımda da vardı aynı modelin 2tb'lığı. 2. senesine girmeden sağlığı %39lara 30lara düştü. Bende intensonun hddsi var ama içerisinde wd kullanıyor. 7. senesinde sürekli de kullanıyorum halen sağlığı %100de...
incehesaba değişim raporunu iletiyorsunuz ve elinizdeki kulakliktan daha üst model bir kulaklık talep ediyorsunuz oldu bitti. Vermek zorundalar eğer sizin kullandığınız ürün ellerinde stok yoksa. İncehesap sitesine girip muadil veya üzeri kulaklıkları inceleyip istediğinizi seçebilirsiniz...
bana o yazdığın monitörü verdiler başkalarına oled verdiler. He monitör kötü mü tabii ki hayır 274qpxden çok daha iyi. Fakat ben şuan bu monitörde birkaç sorun yaşadım kutunun içinden gelen dp kablosu 1 hafta sonra bozuldu ya da monitörün dp girişleri bozuk 2sinden biri bilmiyorum. Elimde kaliteli...
türkiyedeki msi yetkili servisi servispoint . Onlara mail at sana kargo kodu göndersinler monitörü onlara göndericeksin sana teknik servis raporu verecekler. Aynısı bende de oldu çünkü değişim veya iade raporu çıkıyor. Sen de iade yerine değişmi seç daha iyisini yollamak zorundalar satın aldığın...
Bunu şimdiye kadar görmemiş olmana şaşırdım açıkçası.
videoyu izle anlarsın. Adamlar diyor ki panel bizim cam bizim o zaman oturma odan ve içerisindeki her şey bizim. Senin bütün bilgilerini çalıyor herşeyini dinleyip aktarıyor. İnternete bağlı olmasa bile bütün sesleri kaydediyor. Bu hem tv hem...