videolarda baktım ama yanda olan fanlarda filtre var ancak L şeklinde hava girişi devam ediyor kasanın alt kısmında . Orada da filtre var mı videoları izledim ama orayı direk gösteren birini göremedim.
Ben olsam güvenmem elden satmak önceliğim olurdu. Çünkü gider senin ramini değiştirir ssdni çalar farklı bir parça takar senin haberin olmaz iş işten geçer. İlla da param gücendeyle satacaksan satmadan önce içerisindeki bileşenleri de kapsayan detaylı video kaydını al elinde kanıtın olsun.
Termal pad zaten ısınınca o yağlı kıvamda olması gerekiyor. Kurumadıysa sorun olacağını düşünmüyorum çünkü normal hali bu. Ama 80 derece çok fazla. Bence anakartınızın soğutucu bloğu yeterli gelmiyor. Ben b850m force wifi modleini kullanıyorum. Kendi soğutucu bloğu çok güzel iş yapıyor ekran...
şahsen ben geçen sene 25 TL'ye aldığım microsoft hesabını kullanıyorum halen. Ayda bir aboneliği bitiyor satıcıya mesaj yazıyorum yeni hesap veriyor. Xbox hesabım yine kendi hesabım girili. Sınırsız kullanıyorum sürekli bu şekilde. siz de microsoft hesabını paylaşırsanız arkadaşınızla sorun olmaz.
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-zoko-tank-argb-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1133167040.html
ben şahsen şu kasayı beğeniyorum. forumda da kullananlar vardı çok şık duruyor ve 7 fanla birlikte geliyor.